Ελλάδα

Αίσιο τέλος για τον 24χρονο που έπεσε από jet ski στη θάλασσα του Λαυρίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σώος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ο 24χρονος που αγνοούνταν στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λαυρίου και Μακρονήσου όταν έπεσε μαζί με 18χρονο στη θάλασσα από jet ski.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 24χρονος επέβαινε μαζί με έναν 18χρονο σε jet ski όταν χάθηκαν τα ίχνη του στην θάλασσα του Λαυρίου. Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετείχαν 2 σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο καθώς και 2 ιδιωτικά πλοία.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, ο 18χρονος εντοπίστηκε στη θάλασσα από ένα ιστιοπλοϊκό και αμέσως ανέφερε ότι επέβαινε σε jet ski μαζί με τον 24χρονο, όταν για άγνωστη αιτία έπεσαν στη θάλασσα. 

Ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο 24χρονος από το ελικόπτερο του λιμενικού σε ακτή της Μακρονήσου και μεταφέρθηκε με πλοίο στο Λαύριο.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα, Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλάκα: Θρίλερ με τους 4 τουρίστες στο κτίριο που έγινε η έκρηξη, θα πετούσαν το μεσημέρι για Αμερική και δεν εμφανίστηκαν – Αγωνία και για τους ηλικιωμένους
Αναζητούνται συνολικά έξι άτομα, ενώ μέσα στα χαλάσματα βρέθηκε γυναικεία τσάντα με ταξιδιωτικά έγγραφα, μία βαλίτσα και δύο διαβατήρια
Έρευνες στο κτίριο που κατέρρευσε 40
Ζεφύρι: Βίντεο από «ντου» αστυνομικών σε κρησφύγετο κυκλώματος που έκανε τηλεφωνικές απάτες – 700.000 ευρώ η λεία
Για να γίνουν πιο πειστικοί, χρησιμοποιούσαν ηχογραφημένο αυτοματοποιημένο μήνυμα του ΔΕΔΔΗΕ, σήμα έκτακτης ανάγκης ακόμη και ήχο σειρήνας περιπολικού
Έφοδος της ΕΛΑΣ στο Ζεφύρι για την εξάρθρωση κυκλώματος με τηλεφωνικές απάτες