Ελλάδα

Αίσιο τέλος στην υπόθεση του κτήματος της βίλας Ζωγράφου

Με την αποδοχή της δωρεάς της οικογένειας Ζωγράφου από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, το κτήμα της βίλας Ζωγράφου αποτελεί πλέον καθ΄ ολοκληρία ιδιοκτησία του Δήμου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολούσε την πόλη του Ζωγράφου εδώ και 44 χρόνια και ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου πρασίνου στο κέντρο της.
Η ενοποίηση του περιβάλλοντος χώρου της βίλας Ζωγράφου, με το πάρκο Ειρήνης και την πλατεία Σωτηρίου Ζωγράφου αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

vilazografou

Το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους δωρητές Αθηνά – Μαίρη Ζωγράφου και Ιωάννη – Έλντερ Ζωγράφου για την ιδιαίτερα ευγενική τους χειρονομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Σφοδρές βροχοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας – Πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι
Στην Αττική αναμένονται βροχές και πιθανώς τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 26 βαθμούς με μεγαλύτερη πτώση τις βραδινές ώρες
καιρός
Λάρισα: Ατροφική μυοκαρδιοπάθεια έδειξε η ιατροδικαστική για τον 15χρονο που πέθανε – Οι καταγγελίες των γονέων και η απάντηση του ΕΚΑΒ
«Τα ασθενοφόρα που ήταν πιο κοντινά στο σημείο και από τον τομέα Τεμπών - Γόννων και από τον τομέα Αγιάς, βρίσκονταν και τα δύο εκείνη την ώρα να διακομίζουν περιστατικά»
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ 7