Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρός τραυματισμός ναυαγοσώστη από προπέλα ταχυπλόου στον Λούρο

Ο 29χρονος υπέστη σοβαρά κατάγματα στο πόδι - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (24.06.2025) σε παραλία της Αιτωλοακαρνανίας, όταν 29χρονος ναυαγοσώστης τραυματίστηκε από προπέλα ταχυπλόου σκάφους.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε όταν ο 29χρονος ναυαγοσώστης, ενώ επέβαινε στo ταχύπλοο μαζί με τρεις ακόμη συναδέλφους του, επιχείρησε να προσεγγίσει άγνωστο αντικείμενο που επέπλεε στη θάλασσα στην παραλία του Λούρου της Αιτωλοακαρνανίας.

Ωστόσο, λόγω του έντονου κυματισμού, έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο νερό και ήρθε σε επαφή με την προπέλα του σκάφους, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο δεξί του πόδι. Οι επιβαίνοντες του σκάφους έσπευσαν να τον περισυλλέξουν, ενώ του παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στην ακτή.

 Ακολούθως, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Μεσολογγίου «Χατζηκώστα», όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο κάλυψε τις νότιες Κυκλάδες και έφτασε μέχρι την Κρήτη - Δείτε βίντεο
Σε βίντεο που δημοσίευσε το AtmoHub στο Facebook παρουσιάζεται η προσομοίωση της διασποράς του καπνού από τη δασική πυρκαγιά με βάση δορυφορικές παρατηρήσεις και αριθμητικά μοντέλα μεταφοράς καπνού
Φωτιά στην Πάρο
Σύρος: «Ήταν ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια» επιμένει η δικηγόρος της οικογένειας της διασώστριας – Το κενό των 7 δευτερολέπτων πριν τον θάνατό της
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 41χρονης μιλά για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι «αδιαμφισβήτητα»
Το θύμα και ο δράστης στη Σύρο
Η σοκαριστική περιγραφή του κτηνοτρόφου που τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα στο Ρέθυμνο - «Έκανα τον πεθαμένο»
Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα, τουλάχιστον 2 ώρες - Αφού τον χτύπησε στο κεφάλι και τον πυροβόλησε, του έκοψε την γλώσσα με σουγιά και έφυγε από το σημείο όταν είδε πως δεν κινείται
στάβλος