Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Άκης Τσοχατζόπουλος: Έτσι έμαθε την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη για το διαζύγιο! [vid]

Άκης Τσοχατζόπουλος: Έτσι έμαθε την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη για το διαζύγιο! [vid]
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, για την επιστροφή του πρώην υπουργού στη φυλακή, αλλά και για την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη για διαζύγιο.

Η είδηση για το διαζύγιο έσκασε σαν… βόμβα. Όπως είπε ο κ. Παγορόπουλος, ήταν ο ίδιος που ενημέρωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για την απόφαση της Βίκυς Σταμάτη.

“Έκανα μια συζήτηση με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Το έμαθε από εμένα πρωί πρωί. Δεν ήθελα να το μάθει από τα κανάλια. Έδειξε αιφνιδιασμένος. Ήταν ένα σοκ για αυτόν. Γίνεται σε μια κακή στιγμή…”.

Ακούστε όσα είπε στο “Live News”

Μέσα από το δικηγορικό γραφείο που την εκπροσωπεί, η Βίκυ Σταμάτη γνωστοποίησε σήμερα το πρωί τις επόμενες κινήσεις της. Η πρώτη, το διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2004 στο Παρίσι.

Μόλις μια μέρα αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε πως θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, η σύζυγός του ανακοίνωσε την απόφασή της να χωρίσουν. Να βάλει τέλος στο γάμο της με τον άνδρα «τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου»», αναφέρει αρχικά η Βίκυ Σταμάτη. Σπαράζει, τονίζει, για την απόφασή της. Αλλά σημειώνει πως «ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί».

Όπως τονίζει, όλα γίνονται για το ανήλικο παιδί τους. «Έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας».

Όλη ανακοίνωση της Βίκυς Σταμάτη

«Καταδικάστηκα άδικα δυο φορές από τη Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή μου έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις