Site icon NewsIT
23:40 Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ακρόαση μονωδών από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για μονωδούς (εξωτερικούς συνεργάτες), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Ολύμπια», στις 1 και 2 Ιουλίου, στο κτίριο της, Ακαδημίας 59 και ώρες από 11.00 - 17.00.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η ΕΛΣ διευκρινίζει ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν μια άρια Mozart (προαιρετικά με recitativo), μια ιταλική άρια, με recitativo, μια άρια στη γαλλική ή γερμανική γλώσσα, μια άρια δικής τους επιλογής.

«Η Επιτροπή Ακρόασης έχει τη διακριτική ευχέρεια να συντομεύσει την ακροαματική διαδικασία, καθώς επίσης, η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί, για αρχειακούς λόγους. Με την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τίτλους σπουδών (δίπλωμα), βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία και να δηλώσουν τις άριες στις οποίες επιθυμούν να εξεταστούν. Η υποβολή αιτήσεων γίνεται έως την Πέμπτη 25/6, στα κεντρικά γραφεία της ΕΛΣ οδός Πανεπιστημίου 39, τηλ.210-3711330. Το καθημερινό ωράριο υποβολής αιτήσεων είναι 8.30 έως 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Επίσης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση protocol@nationalopera.gr» καταλήγει η ανακοίνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version