Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ακρόπολη… ταλαιπωρίας! Ουρές λόγω καύσωνα και ωραρίου! [pics]

Ακρόπολη… ταλαιπωρίας! Ουρές λόγω καύσωνα και ωραρίου! [pics]

“Λιώνοντας” στην Ακρόπολη θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Δύσκολες στιγμές κάτω από τον καυτό ήλιο της Αθήνας έζησαν σήμερα (23.07.2018) εκατοντάδες τουρίστες που θέλησαν να επισκεφτούν τον Ιερό Βράχο.

Είτε δεν είχαν ενημερωθεί για την απόφαση να κλείσει νωρίτερα ο αρχαιολογικός χώρος (σ.σ. έκλεισε στις 14:00 λόγω καύσωνα) είτε δεν είχαν προμηθευτεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο για να περάσουν χωρίς να περιμένουν στο ένα και μοναδικό εκδοτήριο.

Έτσι, οι ουρές δεν άργησαν να σχηματιστούν. Άνθρωπος που βρέθηκε σήμερα στην Ακρόπολη είπε στο newsit.gr ότι νωρίς το πρωί, λίγο μετά τις 09:00, οι ουρές για ένα εισιτήριο έφταναν μέχρι τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Είπε επίσης ότι λειτουργούσε μόνο ένα εκδοτήριο και αυτό δεν βοηθούσε ιδιαίτερα την κατάσταση.

Το υπουργείο Πολιτισμού είχε ανακοινώσει από το μεσημέρι της Κυριακής (22.07.2018) ότι και σήμερα (όπως και χθες) ο αρχαιολογικός χώρος θα έκλεινε στις 14:00 για να προστατευτούν τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το χαρτί που είχε… κολληθεί στην είσοδο, ώρα τελευταίας εισόδου είχε οριστεί η 13:30.

Μοιραία, όσοι είχαν ενημερωθεί πως ο χώρος θα κλείσει νωρίτερα αλλά δεν είχαν φροντίσει να προμηθευτούν ηλεκτρονικό εισιτήριο, βρέθηκαν από νωρίς στην Ακρόπολη και οι τεράστιες ουρές δεν άργησαν να σχηματιστούν.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις