Ελλάδα

Ακύλας: Το λαγωνικό «Κ-9» της αστυνομίας ξετρύπωσε πάνω από μισό κιλό χασίς

Ο αστυνομικός σκύλος Ακύλας κατέγραψε μία ακόμα επιτυχία. Ανακάλυψε πάνω από μισό κιλό χασίς, κρυμμένο σε σπίτι, στην περιοχή Τριάδι της Θεσσαλονίκης.

Ο Ακύλας, το λαγωνικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής οδήγησε αυτή τη φορά στον εντοπισμό ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση που διεξήχθη, κατασχέθηκαν 684 γραμμάρια της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας και εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης (όπως λαμπτήρες, ανεμιστήρες, αφυγραντήρας κ.ά. – φωτογραφία κάτω από ΑΠΕ ΜΠΕ).

narkotika narkwtika APEMPE

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 62χρονος και μία 32χρονη που οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Χαρτογραφήθηκε η διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο 22χρονοι και βρέθηκαν ο ρουχισμός και ο εξοπλισμός του αναβάτη του σκούτερ»
Οι δύο άνδρες που έχουν συλληφθεί κατηγορούνται ως ως φυσικός και ηθικός αυτουργός
Οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία στη Φοινικούντα
«Δεν θα στείλω ακόμα τον γιο μου στο σχολείο» λέει η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στη Θεσσαλονίκη
«Ο γιος μου ένιωσε πίσω του ένα αγοράκι να τον χτυπά στο κεφάλι με μπουνιά. Έπεσε κάτω, σηκώθηκε και άρχισε κάποιος άλλος να τον χτυπάει με γροθιές, στα καλά καθούμενα χωρίς να προηγηθεί τίποτα»
Ο 11χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης από άλλους μαθητές στη Θεσσαλονίκη 6
«Έμεινα έξω από το κάμπινγκ, δεν είχα όπλο», υποστηρίζει ο φερόμενος εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Οι δύο διαθήκες του 68χρονου ιδιοκτήτη, οι ισχυρισμοί των δύο 22χρονων συλληφθέντων, η διαδρομή έλευσης και διαφυγής τους από το κάμπινγκ, ο 33χρονος ανιψιός και κληρονόμος του θύματος είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 6