Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έτσι παγιδεύσαμε τον 43χρονο που ήθελε να αποπλανήσει 13χρονη στον Πειραιά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Έτσι παγιδεύσαμε τον 43χρονο που ήθελε να αποπλανήσει 13χρονη στον Πειραιά

Ο γνωστός influencer Αλέξανδρος Κοψιάλης περιέγραψε πως μαζί με τον πατέρα μιας 13χρονης και τη βοήθεια της αστυνομίας κατάφεραν και παγίδευσαν έναν 43χρονο που ήθελε να  συνευρεθεί ερωτικά με το μικρό κορίτσι στον Πειραιά.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, που ήταν μπροστά στο περιστατικό στον Πειραιά, μίλησε στην τηλεόραση του Alpha λέγοντας πως ο ίδιος ανέβασε το βίντεο με τη σύλληψη του 43χρονου από την αστυνομία στο YouTube θέλοντας να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον: «Έτσι θα αποθαρρυνθεί ένας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά κι αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτούν να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους. Υπάρχουν παιδιά που ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους για κάτι τέτοιο. Αν δεν το πουν σε εκείνους, καλό θα ήταν να το πουν στον αδελφό τους, στον καθηγητή τους, γενικότερα να μιλήσουν σε άτομο μεγαλύτερης ηλικίας ώστε να τους κατευθύνει».

Συνέχισε λέγοντας πως ο 43χρονος γνώριζε ξεκάθαρα την ηλικία του παιδιού: «Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό ημερών. Όταν σκούρυναν τα πράγματα, μιλήσαμε με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου».

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα είναι ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος εξήγησε πώς έκλεισαν ραντεβού στον 43χρονο παιδόφιλο κι εκείνος ήρθε από την επαρχία για να συναντήσει το θύμα του.

 

«Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις» σημείωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις