Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όταν η Νατάσα Καλογρίδη “χάθηκε” στην αγκαλιά του! video

Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος, το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη.

Ήταν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, 22.04.2019, όταν γινόταν γνωστό πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο Θεόδωρος Παναγόπουλος αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι, μετά από πολύωρη απολογία ενώπιον του ανακριτή.

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το newsit.gr, με την ανακοίνωση της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη και η σύντροφος του, Νατάσα Καλογρίδη άρχισε να χειροκροτά!

Να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, τόσο η Μαρία Ελένη όσο και η ξανθιά ηθοποιός συμπαραστέκονταν θερμά στον διακεκριμένο νομικό, είτε έξω από το ανακριτικό γραφείο είτε στο δικαστήριο, και βρίσκονταν στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου σε αυτήν την περιπέτεια από την πρώτη στιγμή.

Λίγο μετά, η ηθοποιός περίμενε τον γνωστό ποινικολόγο μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο δευτερόλεπτα αργότερα έφυγαν μαζί από το δικαστήριο.

Η Νατάσα Καλογρίδη ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μπήκε στο αυτοκίνητο και έκατσε στο πίσω κάθισμα, εκείνη έσπευσε να πέσει στην αγκαλιά του, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε καρέ – καρέ την στιγμή

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη

Εδώ να σημειωθεί πως σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

“Πώς έμπλεξα; Αυτό θα φανεί. Κάποιοι ήθελαν και είχαν στόχο να με μπλέξουν”, τόνισε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση δεν θα ήθελε να επεκταθεί περαιτέρω.

Δείτε την τρυφερή στιγμή με την Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και όσα δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις