Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Αστυνομικός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε σε δικάσιμο στις 2 Ιανουαρίου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας αυτή την φορά με πρωταγωνιστή έναν αστυνομικό στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΡΤ ένας αστυνομικός συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12/2024) στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την 39χρονη γυναίκα, ο αστυνομικός, με το όχημά του ακολούθησε το δικό της όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα ανήλικα παιδιά τους 14 και 11 ετών.

Όπως κατήγγειλε ο 41χρονος αστυνομικός πλησίασε σε πολύ κοντινή απόσταση το όχημά της χωρίς να τηρεί απόσταση ασφαλείας ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τη σκηνή, προκαλώντας φόβο και ανησυχία σε εκείνη και τα παιδιά.

Για την καταγγελία ενημερώθηκε η Αντιεισαγγελέας Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης που διέταξε την σύλληψη του 41χρονου με την κατηγορία περί ενδοοικογενειακής βίας. Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε σε δικάσιμο στις 2 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ το κέντρο της Άμεση Δράσης, από 23-29 Δεκεμβρίου δέχθηκε συνολικά 669 κλήσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σε 106 θύματα χορηγήθηκε η εφαρμογή Panic Button ενώ συνελήφθησαν 255 άτομα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ίσθμια: Τοξικολογικές εξετάσεις στον κυβερνήτη της θαλαμηγού που συγκρούστηκε με αλιευτικό – Πώς έχασε τη ζωή του ο 74χρονος
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε και ο εγγονός του - Σε τοξικολογικές εξετάσεις υποβλήθηκε ο κυβερνήτης, ερωτήματα για το αν η βάρκα είχε τον προβλεπόμενο φωτισμό.
Θαλαμηγός
Συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου «ξεκλειδώνουν» τα αίτια της τραγωδίας στην Τανάγρα - Σε λίγες μέρες θα βάφτιζε την κόρη του ο 37χρονος
Τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των δύο πιλότων - Η πορεία του Phantom πριν την πτώση και τα σοκαριστικά βίντεο
Τανάγρα: Συνομιλίες με τον πύργο ελέγχου «ξεκλειδώνουν» τα αίτια της τραγωδίας – Σε λίγες μέρες θα βάφτιζε την κόρη του ο 37χρονος
19