Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και αφέθηκε ελεύθερος

Πριν 15 ημέρες ο 81χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Σήμερα, Παρασκευή (21.06.24) με 12 μαχαιριές έσφαξε την 73χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια ήπιε χλωρίνη, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την άγρια γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 81χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στις 05.06.24  για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του εγγονού του, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως είχε καταγραφεί στα αρχεία της Αστυνομίας, ότι για την παραπάνω περίπτωση η σύζυγός του και η κόρη του είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών την ψυχιατρική του εξέταση, πλην όμως ο εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν κρίνεται και θα κριθεί.

Η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στις 17.06.24 προς την εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Μια ημέρα πριν, στις 16.06.24 γύρω στις 5 το απόγευμα, οι αστυνομικές Αρχές δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από τον δράστη, ο οποίος ανέφερε πρόβλημα με τη γυναίκα του και την κόρη του.

spiti ronos lampidis

Στο σπίτι μετέβησαν αστυνομικοί, στους οποίους δράστης και θύμα μετέφεραν ότι σημειώθηκε ένα φραστικό επεισόδιο, καθώς ο 81χρονος δεν είχε λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στον Πειραιά: Καρέ καρέ οι στιγμές αγωνίας για να σωθεί η 13χρονη μαθήτρια που πνίγηκε στο ειδικό σχολείο
Στο βίντεο που παρουσιάζει το newsit.gr, μια μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ θα μπει ανάποδα στην οδό Παλαμηδίου ενώ μία μηχανή του ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο καταφτάνουν στο σημείο με μεγάλη ταχύτητα
Η 13χρονη που έχασε τη ζωή της στο ειδικό σχολείο στον Πειραιά