Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δικαστική αίθουσα

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ο ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την υπόθεση της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα αλλά και για το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε πρόσφατα μέσα σε μια δίκη.

«Είναι γνωστό τι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση, από ότι μου είπαν οι γιατροί. Θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία, είπε ο Αλέξης Κούγιας πριν από τη σημερινή δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. 

«Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ότι μου είπε και η νοσηλεύτρια, έχασα τις αισθήσεις μου γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ότι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη. Οφείλεται σε υπερκόπωση δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά.

Πριν αρχίσει η δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα. Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή. Όλο αυτό με κούρασε παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας. 

Μετά από τη δήλωσή του, ο Αλέξης Κούγιας πήγε στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στη σημερινή δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις