Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στην Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο των παιδιών

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στην Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο των παιδιών

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου την Τετάρτη (15.2.2023), ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είπε περί «κλαρινογαμπρού» λέγοντας ότι… αστειεύτηκε. 

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 πως ο Μάνος Δασκαλάκης, είπε – για τον θάνατο των τριών παιδιών του και τα κίνητρα της Ρούλας Πισπιρίγκου – «3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είπε στην κατάθεση του ενώπιον του δικαστηρίου, ότι «όταν ήταν η Τζωρτζίνα και η Μαρία Ελένη (σημ: Μαλένα) εν ζωή, το ζευγάρι και η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένο. Όταν του είπα, τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει την Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλο δικαστήριο».

«Είπε ότι σκότωσε την Ίριδα για να μην φύγει από την Πάτρα η κατηγορούμενη για να πάει στην Αθήνα για δύο μήνες, για θεραπείες που απαιτούνταν για την Τζωρτζίνα», προσέθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Σημείωσε πως ο εν διαστάσει σύζυγος της υποστήριξε πως «η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει. Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του. Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της».

«Αφού τον άφησα να λέει ότι η κατηγορούμενη ήταν εμμονική μαζί του, παρουσίασα στο δικαστήριο, από έρευνα που κάναμε με τους συνεργάτες μου, ερωτικές επιστολές και μηνύματα που βρήκαμε από το 2019 και μέχρι και λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, που εκείνος έλεγε ότι την λατρεύει, ότι δεν μπορεί να μην την έχει στην ζωή του. Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους, «της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της ζητούσε να φοράει συγκεκριμένα εσώρουχα που του αρέσουν και εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται», ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό του ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι «κλαρινογαμπρός», ο Αλέξης Κούγιας είπε πως «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις