Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Άλιμος: Λουλούδια και μηνύματα στον δρόμο για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Άλιμος: Λουλούδια και μηνύματα στον δρόμο για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο με θύμα έναν νεαρό οδηγό μηχανής σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτη (11.04.2023) στον Άλιμο. Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης.

Πληροφορίες του αναφέρουν ότι η μηχανή ανέβαινε με ταχύτητα την λεωφόρο Καλαμακίου, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο βγήκε από τη Νίκης, παραβιάζοντας – σύμφωνα με μαρτυρίες – το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός της μηχανής να εκτιναχθεί και να καταλήξει μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου, το οποίο τούμπαρε.

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του νεαρού οδηγού της μηχανής, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.  

Η τραγωδία, σύμφωνα με το notia.gr, κορυφώθηκε όταν στο τόπο του δυστυχήματος έφτασαν οι γονείς του νεαρού οδηγού της μηχανής. Ο θρήνος τους ράγισε τις καρδιές του κόσμου που είχε μαζευτεί στο σημείο του τροχαίου.
Όλοι είχαν την ελπίδα ότι ο 28χρονος Νίκος θα βρισκόταν στη ζωή.  

Δείτε βίντεο:

Και ο θρήνος για τον 28χρονο Νίκο συνεχίζεται, καθώς είναι πολλοί αυτοί που είτε τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους στα social media, είτε πηγαίνουν στο σημείο που έγινε το δυστύχημα στον Άλιμο για να του αφήσουν λουλούδια. 

Στο σημείο που έγινε το σοκαρτιστικό τροχαίο, κάποιοι έγραψαν στον δρόμο και αποχαιρετιστήρια μηνύματα. «Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023» έγραψαν οι φίλοι του νεαρού οδηγού. 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από notia.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις