Ελλάδα

Άλιμος: Οδηγός φορτηγού κατήγγειλε αστυνομικό για ξυλοδαρμό – «Με χτύπησε και μου πήρε το κινητό»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας αστυνομικός μαζί με ένα ακόμη άτομο συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι φέρεται να ξυλοκόπησαν οδηγό φορτηγού και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο στη λεωφόρο Αλίμου.

Ο οδηγός του φορτηγού μίλησε για το περιστατικό στο Star που εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από όσα διαδραματίστηκαν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το φορτηγό να κινείται με κατεύθυνση προς την παραλιακή όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαινε ένας αστυνομικός με πολιτικά και ένα δεύτερο άτομο άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

«’Ήμουν στην αριστερή λωρίδα. ‘Έκανε δύο σφήνες, μπήκε μπροστά μου, έκανε ένα φρενάρισμα και κοκκάλωσε μπροστά μου. Αν δεν φρενάριζα θα γινόταν και ατύχημα» λέει στο Star ο κ. Γιώργος οδηγός του φορτηγού.

Στη συνέχεια τα πράγματα φαίνεται να αγρίεψαν καθώς ο οδηγός καταγγέλλει ότι δέχθηκε άγρια επίθεση απο τα δυο άτομα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

«Καθόμουν στο αυτοκίνητο, προσπάθησε να με τραβήξει έξω λέγοντάς μου ότι “είναι από την Ασφάλεια”. Τον απώθησα και τότε με χτύπησε και μου πήρε το κινητό. Με χτύπησε στο αυτί και στο πρόσωπο γενικά. Με γρονθοκόπησε κανονικά, με τα δυο χέρια μου έδινε μπουνιές στο πρόσωπο» καταγγέλλει ο ίδιος.

Τους ισχυρισμούς του οδηγού διαψεύδει ο αστυνομικός, καθώς υποστηρίζει ότι ούτε τον χτύπησε ούτε τον λήστεψε.

«Ούτε έχει προβεί σε κάποια κλοπή ούτε έχει γρονθοκοπήσει ή έχει προκαλέσει σωματικές βλάβες» λέει ο δικηγόρος του αστυνομικού, Νίκος Αλεξανδρής. Ο αστυνομικός και ο φίλος του συνελήφθησαν και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχοι και οι 4 κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής
Η εισαγγελέας στο σκεπτικό της απόφασής της ανέφερε ότι το Crazy Dance βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης και εκτεταμένης διάβρωσης που το καθιστούσε συνολικά επικίνδυνο και ουσιαστικά ακατάλληλο για λειτουργία
Το λούνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα