Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών γύρω από την υπόθεση με το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών χθες (14.05.25) στον Άλιμο, ενώ λίγο πριν η 43χρονη γιαγιά του είχε καταγγείλει την αρπαγή του από έναν άνδρα σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας.
Σε βάρος της γιαγιάς του 6 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε στον Άλιμο, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η 43χρονη παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Την ίδια ώρα, με γνώμονα τις κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα της οδού Αιόλου όπου σημειώθηκε το περιστατικό αλλά και από γειτονικά μαγαζιά, οι αστυνομικές αρχές ευελπιστούν να ταυτοποιήσουν και να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησε ο άνδρας που πήρε το 6 μηνών μωρό που βρέθηκε πεταμένο κάτω από κλαδιά στον Άλιμο.
Μιλώντας στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρίσκονταν στο σούπερ μάρκετ την ίδια στιγμή με τη γιαγιά του μωρού , κάνει λόγο για περίεργες κινήσεις της 43χρονης.
«Με αυτή την κυρία ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο του σούπερ μάρκετ, νόμιζα ότι πήγαινε να ψωνίσει. Εγώ κάπου την υποψιάστηκα γιατί πήγαινε κι έρχονταν και ξαφνικά τσακώνονταν στο τηλέφωνο, δεν ψώνισε», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζοντας συμπληρώνει:
«Μέχρι να κατέβω κάτω, κατέβηκε κι αυτή από πίσω μου φωνάζοντας “το παιδί το παιδί, μου έκλεψαν το παιδί” και πήγε προς την Ομόνοια. Δεν είδα κάποιον άνδρα μαζί της, ούτε καρότσι. Είπε ότι έδωσε το παιδί να το φυλάει ένας άνδρας. Αυτός εξαφανίστηκε κι εκείνη έμεινε με το καρότσι», συνέχισε.