Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άλιμος: Στη «μάχη» και τα φορτηγά για να απομακρύνουν το χιόνι

Άλιμος: Στη «μάχη» και τα φορτηγά για να απομακρύνουν το χιόνι

Τη «μάχη» των μικρότερων οδών δίνουν και τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, καθώς σε πολλούς στενούς δρόμους υπάρχουν ακόμη κάποια προβλήματα.

Η ποσότητα του χιονιού που έχει συσσωρευτεί είναι τέτοια, που όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, έχουν κινητοποιηθεί πλέον και φορτηγά, για να το φορτώσουν και να μπορέσουν να το απομακρύνουν.

Ιδιαίτερη προσπάθεια γίνεται και με τον εκχιονισμό στα πεζοδρόμια, παρόλο που ο καθαρισμός τους αποτελεί ευθύνη των δημοτών.

 

«Στην κίνηση αυτή προχωράμε, καθόσον θέλουμε να προστατεύσουμε τους πεζούς από ταλαιπωρία και ατυχήματα. Εξάλλου, πολύ συχνά πλένουμε, σκουπίζουμε και καθαρίζουμε τα πεζοδρόμια της πόλης μας με τα συνεργεία του Δήμου, παρόλο που αυτό δεν περιλαμβάνεται στα καθήκοντα του δήμου, ούτε το κάνουν -και σωστά- οι περισσότεροι δήμοι», αναφέρει ο κ. Κονδύλης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που εργάζονται στα συνεργεία μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και παρακάλεσε τους κατοίκους να συμβάλλουν στη συλλογική προσπάθεια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις