Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άλιμος: Βαρύτατες κατηγορίες κατά των ανηλίκων για την επίθεση στον 14χρονο

Ευελπίδων

Ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος των ανηλίκων που κατηγορούνται για το μαχαίρωμα 14χρονου χθες (13.07.2021) στην περιοχή του Αλίμου. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος. 

Οι κατηγορούμενοι για την επίθεση στον Άλιμο παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες. 

Η επίθεση στον Άλιμο, σε βάρος 14χρονου αγοριού έγινε όταν ομάδα ανηλίκων επιχείρησε να του πάρει το κινητό. Και αφού τα κατάφερε, τον μαχαίρωσαν στα πλευρά.

Όλα έγιναν έξω από υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας fast food. Η ομάδα των ανηλίκων επιτέθηκε στον 14χρονο που καθόταν στο πάρκινγκ και περίμενε την παρέα του. Του επιτέθηκαν για να του πάρουν το κινητό, με αφορμή… “μια ματιά” μέσα στο λεωφορείο όπου επέβαιναν, όπως αποκάλυψε στο newsit.gr ο πατέρας του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έγιναν εννέα προσαγωγές (αγοριών και κοριτσιών) που εν συνεχεία μετατράπηκαν σε συλλήψεις. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις