Ελλάδα

Αλκιβιάδης Στεφανής: Ετοιμάζονται τα πλωτά φράγματα του Αιγαίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η κυβέρνηση εξετάζει τη χρησιμότητα των πλωτών προστατευτικών φραγμάτων πιλοτικά και εφόσον αποδειχθούν αποτελεσματικά, τότε θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένες περιοχές του Αιγαίου», επισημαίνει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Η ανακοίνωση από τον Αλκιβιάδη Στεφανή έγινε στη Βουλή, σε απάντηση σχετικής ερώτησης για την τοποθέτηση πλωτού προστατευτικού φράγματος στο Αιγαίο.

Επίσης ο κ. Στεφανής στην απάντησή του αναφέρεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος και επισημαίνει ότι δεν επιβαρύνεται ο λειτουργικός προϋπολογισμός του ΓΕΣ.

Κι αυτό γιατί η χρηματοδότηση της σύμβασης για την προμήθεια των πλωτών συστημάτων θα γίνει από πιστώσεις του Ε.Φ. 1011.701.0000000 «Δαπάνες Μεταναστευτικών Ροών» του προϋπολογισμού του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2020.

Πηγή: OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέσβος: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποζημιώσεις 7,4 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηνοτρόφους λόγω του αφθώδους πυρετού
Έχει ιχνηλατηθεί πάνω από το 80% των εκτροφών της Λέσβου, ενώ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες, απομένουν περίπου 300 εκτροφές - Νομοθετήθηκε ειδική αποζημίωση για το γάλα που δεν μπόρεσε να διατεθεί
Κοπάδια πρόβατα