Ελλάδα

Αμαλιάδα: Η άτυχη μητέρα ήταν νεκρή έξι ώρες δίπλα στο νεογέννητό της

Από την απόλυτη χαρά στον απόλυτο θρήνο μέσα σε λίγα 24ωρα βυθίστηκε μια οικογένεια στην Αμαλιάδα, όταν μια λεχώνα έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή δίπλα στο νεογέννητό της.

Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη (6.8.2024) ενώ οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την άτυχη γυναίκα βρήκε ο πατέρας της οικογένειας μέσα στο σπίτι τους στο Παλούκι Αμαλιάδας, ενώ δίπλα της βρισκόταν το νεογέννητο μωρό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 38χρονη βρισκόταν σπίτι μαζί με το νεογέννητο παιδί τους, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν στην δουλειά του και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στην γιαγιά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει την περασμένη εβδομάδα.

Ανήσυχος ο σύζυγος που δεν απαντούσε στις κλήσεις του επέστρεψε στο σπίτι και βρήκε τη γυναίκα του νεκρή και το μωρό δίπλα της να κλαίει σπαρακτικά. Εκτιμάται ότι η 38χρονη είχε εκπνεύσει τουλάχιστον έξι ώρες πριν.

Σημειώνεται πως μόλις λίγα 24ωρα ένα βρέφος μόλις 15 ημερών είχε ξεψυχήσει κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Mε πληροφορίες από ΕΡΤ και patrisnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4