Ατέλειωτος θρήνος έχει απλωθεί στην Αμφιλοχία, ημέρα της κηδείας της άτυχης γυναίκας, που στα 51 της χρόνια έπεσε νεκρή από τα χέρια του κουμπάρου της που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Ήταν μητέρα τριών παιδιών και κανένας στην Αμφιλοχία δε μπορεί ακόμα να πιστέψει, τη διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από το πρωί, οι καμπάνες στον οικισμό Πηγάδια ηχούσαν πένθιμα ραγίζοντας καρδιές.
Ο θρήνος κορυφώθηκε σήμερα Τετάρτης καθώς στις 18.30 ήταν η κηδεία της γυναίκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Νωρίτερα, η καλύτερη φίλη της 51χρονης, είπε στο newsit.gr: «Δέκα φορές τη μέρα μιλούσαμε με την κολλητή μου ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε πως φοβόταν αυτό τον άνθρωπο. Αποκλείεται να είχαν σχέση. Αυτός ήταν ένας αηδιαστικός άνθρωπος που βρώμαγε πολύ, πέρναγε από δίπλα μας και δεν αντέχαμε».
Είχε εμμονή με μια τραγουδίστρια
«Έβριζε όλες τις γυναίκες τις έλεγε κ@@@@@ες, π@@@@@@ες. Αυτός παλαιότερα είχε κόλλημα με μια τραγουδίστρια, είχε εμμονή μαζί της και πίστευε με το μυαλό του πως αυτή τον ήθελε. Χάλασε όλα τα λεφτά του εκείνο το διάστημα με σαμπάνιες και λουλούδια, της πήρε και αυτοκίνητο αλλά μετά αυτή παντρεύτηκε με τον άντρα που είχε σχέση και αυτός τρελάθηκε και έβριζε από τότε όλες τις γυναίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια για τον δράστη και το προφίλ του.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κολλητή φίλη της 51χρονης οι σχέσεις του δράστη με την οικογένεια του θύματος δεν ήταν στενές, αλλά βρίσκονταν κάποιες φορές σε γιορτές.