Ελλάδα

Η Ζήνα πολέμησε στην Αμφίπολη! VIDEO

Οι ανασκαφικές δραστηριότητες στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ωστόσο τα... τηλεοπτικά αρχεία αποδεικνύουν πως στην πάλαι ποτέ πόλη των Εννέα Οδών πολέμησε η πιο ισχυρή πριγκίπισσα της αρχαιότητας, η τηλεοπτική Ζήνα!

Στην άκρως επιτυχημένη αμερικανική σειρά Ζήνα, η οποία αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και έκανε μεγάλη επιτυχία και στη χώρα μας, υπάρχει ένα επεισόδιο στο οποίο η δυναμική πριγκίπισσα πολεμά στην αρχαία Αμφίπολη!

Πρόκειται για το 14ο επεισόδιο της 5ης σεζόν της σειράς, το οποίο ονομάζεται “Amphipolis Under Siege”, δηλαδή Η Αμφίπολη υπό πολιορκία!

Στο επεισόδιο αυτό, λοιπόν, η Ζήνα, μαζί με την πιστή της σύμμαχο και συμπολεμίστρια Γαβριέλλα, καταφθάνουν στην Αμφίπολη, όπου οι χωρικοί αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τη θεά Αθηνά, της οποίας ο στρατός έχει θέσει υπό πολιορκία την πόλη της Μακεδονίας!

Στο youtube υπάρχουν video τόσο με ολόκληρο το επεισόδιο, όσο και με απομονωμένες σκηνές, μία εκ των οποίων η τελευταία μάχη της Ζήνας με την αντίπαλό της.

Μάλιστα εκτός από αποσπάσματα του επεισοδίου, στο διαδίκτυο υπάρχουν και video από… backstage σκηνές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παγκόσμιος θαυμασμός για τον τάφο της Αμφίπολης – Διπλάσιο και από το Stonehenge το μνημείο

Αμφίπολη: Το σενάριο πως είναι τάφος του Μ. Αλέξανδρου και το κόλπο του στρατηγού του – Στοιχήματα από εταιρεία για τον “ένοικο” του τύμβου

Αμφίπολη: Αγώνας δρόμου στο ταφικό μνημείο – Μέχρι την Πέμπτη οι στερεωτικές εργασίες – Παγκόσμιας σημασίας το εύρημα είπε ο πρωθυπουργός

Σαμαράς για Αμφίπολη: Ακούω μόνο την Περιστέρη – Να είμαστε λιγομίλητοι

Αμφίπολη: Αυτοί είναι οι πρώτοι που φωτογραφήθηκαν στον αρχαίο τάφο – Οι εικόνες που κάνουν το γύρο των social media!

Αμφίπολη: Ο “κόκκινος” τρίτος θάλαμος – Πιθανότατα ασύλητος ο τάφος, αλλά οι καταστροφές μπορεί να είναι μεγάλες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
3