Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αμίλητος και ανέκφραστος ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Η στιγμή της παράδοσης στην ΕΛ.ΑΣ.

Αμίλητος και ανέκφραστος ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου – Η στιγμή της παράδοσης στην ΕΛ.ΑΣ.

Σκληρή στάση κρατάει ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται ως ο βιαστής με το τατουάζ, που κακοποίησε σεξουαλικά μια 34χρονη στο Παλαιό Φάληρο και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε μια άλλη γυναίκα. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης (01.11.2022) στον Αυλώνα και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές.

Ο 45χρονος άνδρας, ο αποκαλούμενος «βιαστής με το τατουάζ», είχε φύγει από το Παλαιό Φάληρο στις 27 Οκτωβρίου, λίγο μετά την καταγγελία της 24χρονης κοπέλας πως έπεσε θύμα βιασμού την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της.

Ο κατηγορούμενος είχε διαφύγει στον Αυλώνα της Αλβανίας και είχε βρει κρησφύγετο σε διαμέρισμα που έχει η μητέρα του σε πολυκατοικία. Είχε προμηθευτεί ξηρά τροφή και αλκοόλ αλλά οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας τον εντόπισαν τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) και τον συνέλαβαν. Λίγο μετά τον παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία και η σύλληψή του ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 07:00 από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σε βίντεο της αλβανικής αστυνομίας έχει καταγραφεί η στιγμή της παράδοσης του 45χρονου στις ελληνικές αρχές. Με χειροπέδες στα χέρια, δεμένες πισθάγκωνα, ο κατηγορούμενος δεν φαίνεται να προβάλει καμία αντίσταση.

Ο 45χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Από την πρώτη στιγμή είναι αμίλητος και δεν έχει πει το παραμικρό στους αστυνομικούς. Είναι ανέκφραστος και με παγωμένο βλέμμα, ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή η ελληνικές αρχές είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει τη συνεργασία της γειτονικής χώρας. Μετά τη σύλληψή του, στον Αυλώνα, ο 45χρονος παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 02:30 τα ξημερώματα, στην Κακαβιά κι από εκεί μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Σε βάρος του 45χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις