Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε η 33χρονη που τραυματίστηκε από την έκρηξη

Την ερχόμενη Παρασκευή (08.11.2024) θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, η 33χρονη κατηγορούμενη η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.

Η 33χρονη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει μετά τη σύλληψή της ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση της έκρηξης, το μεσημέρι της Πέμπτης (31.10.2024) σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.

Ο δικηγόρος της, Κώστας Παπαδάκης υπέβαλε αίτημα λόγω της κατάστασης της υγείας της, η απολογία να μετατεθεί χρονικά καθώς δεν είναι σε θέση ακόμα να διαβάσει τη δικογραφία και να δώσει προφορικές απαντήσεις.

Ωστόσο,η αναπληρώτρια της ανακρίτριας που μετέβει στο νοσοκομείο όρισε ως ημέρα απολογίας την Παρασκευή.

Η δίωξη αφορά κατηγορίες για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας εκρηκτικών υλών, έκρηξη με ενδεχόμενο δόλο από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει και δύο πλημμελήματα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή .

Στο διαβιβαστικό που απέστειλε η Αστυνομία στην Εισαγγελία, αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι όλοι οι κατηγορούμενοι από κοινού σχεδίαζαν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία Adel φέρνει «κόκκινη προειδοποίηση» για ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Η κακοκαιρία θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και κατά διαστήματα από πολύ ισχυρούς ανέμους, που θα επικρατήσουν σε πολλές περιοχές της δυτικής και της βόρειας Ελλάδας καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο
Άνθρωποι με ομπρελες 7
«Τύφλωσε» τις κάμερες, μπούκαρε στο σπίτι και σκότωσε την πεθερά της γιατί την αναγνώρισε - Πώς έστησε τη ληστεία η 46χρονη στη Σαλαμίνα
Αρχικά η 46χρονη χτύπησε την πεθερά της με ένα μπουκάλι και στη συνέχεια τη δολοφόνησε με μαχαίρι - Η δράστις έπλυνε τα ρούχα της στο πλυντήριο πριν τα εξαφανίσει
Η γυναίκα που ομολόγησε η δολοφονία της 75χρονης 14