Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Αν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα τηλεφωνήματα στο TLive, θα πρόκειται για ομολογία»

«Αν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα τηλεφωνήματα στο TLive, θα πρόκειται για ομολογία»

Ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω και από δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή TLive στον Alpha; Αν ήταν «θα πρόκειται για ομολογία» τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Με την υπόθεση της Πάτρας να παραμένει στις πρώτες θέσεις της επικαιρότητας και καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες λεπτομέρειες για τις κινήσεις τόσο της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και του Μάνου Δασκαλάκη, στο μικροσκόπιο μπαίνουν και τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και στη δημοσιογράφο του TLive, Γιώτα Κηπουρού.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι «πίσω» και από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα στην εκπομπή είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αν αυτό αποδειχθεί τότε θα πρόκειται για την ομολογία της 33χρονης, όπως εκτίμησε η Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας το πρωί της Τρίτης (19.04.2022) στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Σίγουρα η ίδια η πράξη είναι τρομακτική από μόνη της. Μία μητέρα να κατηγορείται ότι προκαλεί, όχι απλά τον θάνατο του παιδιού της ή των παιδιών της, αλλά τον βασανιστικό, αργό θάνατο δίνοντάς τους ουσίες, που στην περίπτωση της Τζωρτζίνας –αν αποδειχθεί ότι το έκανε η μητέρα της – την κατέστησαν πρώτα ανάπηρη και στη συνέχεια τη σκότωσαν.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι το άτομο που έκανε τα ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι η κατηγορούμενη, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών αφού μιλά ξεκάθαρα για δολοφονία και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο Γρηγόρης Λέων δείχνει με ένα σκίτσο πως δολοφονήθηκε η Μαλένα – Η νέα ανατριχιαστική ανάρτηση

Πρόκειται για δύο τηλεφωνήματα, που η αλήθεια είναι ότι για το ένα ρωτήθηκε η κατηγορούμενη από τη Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της το Σαββατοκύριακο και ήταν το μόνο θέμα που αρνήθηκε να σχολιάσει. Στα άλλα θέματα, ήταν πραγματικά λαλίστατη και πολύ περιγραφική. Δεν ξέρω πότε το είπε στις Αρχές, γιατί το τηλεφώνημα δημοσιοποιήθηκε μετά την κατάθεσή της. Το ισχυρίζεται και εμείς το καταγράφουμε» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Το τηλέφωνο είναι στο όνομα του Δασκαλάκη. Η Ρούλα χρησιμοποιούσε ένα τηλέφωνο, που όποτε την καλούσαμε, απαντούσε πάντα σε αυτό. Όπως συμβαίνει σε πολλές οικογένειες, η γραμμή ήταν στο όνομα του Μάνου και γι’ αυτό μπόρεσε ο Μάνος μετά τη δημοσιοποίηση του τηλεφωνήματος να ζητήσει τις κλήσεις και να δει αν η κατηγορούμενη είχε καλέσει το κινητό της Γιώτας εκείνο το πρωί» συνέχισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις