Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου εξαιτίας μεθυσμένης επιβάτιδας

Αεροσυνοδοί και πιλότοι δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αναγκαστική προσγείωση για να συλληφθεί η γυναίκα

Ένα αεροπλάνο που βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Κρήτης προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Ολα συνέβησαν χθες (01.10.2025) στις 8 περίπου το βράδυ όταν ο πύργος ελέγχου του «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο έλαβε σήμα από ένα αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηνωμένο Βασίλειο – Αίγυπτος για αναγκαστική προσγείωση.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα στο αεροπλάνο βρισκόταν μία 38χρονη Βρετανίδα η οποία, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ήταν εκτός εαυτού και αναστάτωσε όλη την πτήση σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost. 

Αεροσυνοδοί και πιλότοι δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αναγκαστική προσγείωση για να συλληφθεί η γυναίκα.

Ενημερώθηκε η αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου και μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε οι αρχές της πέρασαν… χειροπέδες.

Στη συνέχεια το αεροπλάνο απογειώθηκε και συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό του χωρίς άλλα προβλήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Καλλιμάρμαρο - Τι θα γίνει στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων
Η διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας διαβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι η συναυλία θα γίνει κανονικά και στην περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση, μπορεί και ακύρωση του event.
Φωτογραφία αρχείου ΕΡΑ