Ελλάδα

Αναγνωστόπουλος: «Θα ανακοινωθούν μεγάλα πρόστιμα για αισχροκέρδεια με τις αντιολισθητικές αλυσίδες»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι τιμές των αντιολισθητικών αλυσίδων… εκτοξεύτηκαν στα ύψη μετά την απόφαση της κυβέρνησης να τιμωρούνται με πρόστιμο όσοι δεν τις έχουν στα αυτοκίνητά τους σε περιόδους με χιόνι και ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι στις επιχειρήσεις που αισχροκέρδησαν θα επιβληθούν βαριά πρόστιμα.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, τόνισε στο ραδιοσταθμό Alpha 989 ότι θα γίνουν πιο στοχευμένοι οι έλεγχοι στα σούπερ μάρκετ και ότι θα επιβληθούν πρόστιμα σε επιχειρήσεις που αισχροκέρδησαν βάζοντας στο κάδρο φυσικά το θέμα των τιμών των αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή αναφέρθηκε στη νέα υπουργική απόφαση σχετικά με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και την προσπάθεια της κυβέρνησης για περιστολή φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας.

«Θα ανακοινωθούν μεγάλα πρόστιμα σε πολλές επιχειρήσεις οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν την υποχρεωτικότητα εφοδιασμού με αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητα και αισχροκέρδησαν», σημείωσε.

Επίσης, τόνισε ότι πρόστιμα και φαινόμενα αισχροκέρδειας παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στα πρατήρια καυσίμων αφού δεν αναπροσαρμόζουν τις τιμές των καυσίμων μετά τη μεγάλη μείωση στις αγορές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκαλυπτική κατάθεση εργαζόμενης της κλινικής στο Κολωνάκι - «Ο γιατρός μας είπε είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για τον θάνατο του Μαζωνάκη»
Η νοσηλεύτρια στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν έφυγε με το ασθενοφόρο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η 56χρονη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο γραφείο της για να τους μιλήσει
Γιώργος Μαζωνάκης
Διαδοχικές κακοκαιρίες με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στις αρχές Οκτωβρίου - Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά - Ενισχύονται οι άνεμοι στα μέσα της εβδομάδας - Σε Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Πελοπόννησο, τμήματα της βόρειας χώρας και Αιγαίο τα περισσότερα φαινόμενα
Βροχή