Ελλάδα

Ανακαλείται γνωστή κονσέρβα με σαρδέλες – Επικίνδυνη για κατανάλωση! [pic]

Στην άμεση ανάκληση - απόσυρση κονσέρβας με σαρδέλες προχώρησε ο ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, διενήργησαν ελέγχους σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α’. Διαπιστώθηκε ότι το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Lucas σαρδέλες πικάντικες σε ηλιέλαιο», προέλευσης Πορτογαλίας, καθαρού βάρους 125g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31/12/2018 και αριθμό παρτίδας ΑL098H, περιείχε την βιοτοξίνη ισταμίνη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο όριο.

Το προϊόν εισάγεται από την εταιρεία «Provinco A.E.» που βρίσκεται στη Ν. Κηφισιά.

sardela

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το παραπάνω “μη κανονικό – μη ασφαλές προϊόν” – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- από την εσωτερική αγορά. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνέχισε να χτυπά την 70χρονη στη Γλυφάδα, ενώ είχε λιποθυμήσει - Ο 38χρονος είχε αποδράσει 18 φορές από ψυχιατρεία
Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και για τον νόμο παράβασης περί όπλων
Περιπολικό 14
Βίντεο και φωτογραφίες από τη νέα συγκέντρωση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη για τα Τέμπη - «Ίσως είναι η τελευταία φορά»
Η Κατερίνα Βουτσινά, αδελφή θύματος, κάλεσε τους παρευρισκόμενους αντί για «παρών» ή «παρούσα», να φωνάζουν «δολοφονήθηκε» μετά από κάθε όνομα
Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων των Τεμπών μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
7