Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανακλήσεις αποσπάσεων και αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Διακοπή αποσπάσεων και αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας. Δείτε τους πίνακες με τις αποσπάσεις.

Διακόπτονται αποσπάσεις εκπαιδευτικών ή αποσπώνται για σοβαρούς λόγους, εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η διακοπή και οι αποσπάσεις γίνονται, ύστερα από αίτησή τους και χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.

Λόγω κάλυψης λειτουργικών αναγκών σε νησιωτικές περιοχές, κρίθηκαν αναγκαίες νέες αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Ωστόσο, η παρούσα απόφαση δεν εκτελείται πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες της σχολικής μονάδας, στην οποία υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί.

Τι πρέπει να κάνουν οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Παρακαλούνται οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών οργανικής των εκπαιδευτικών να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους. Είναι απαραίτητο να τη γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες αποσπώνται.

Παρακαλούνται ακόμη οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών απόσπασης να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών. Η αποστολή πρέπει να γίνει στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης.

Οι πίνακες με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Δείτε εδώ τους πίνακες με όλες τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις