Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Τεχνικός σε κρίσιμη κατάσταση

Αναλώσιμοι 4: Τρεις τραυματίες στα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Τεχνικός σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκάρει η αποκάλυψη πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4» στη Θεσσαλονίκη, δυο τεχνικοί και ένας κασκαντέρ τραυματίστηκαν. Ο ένας τους, μάλιστα, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή!

Η είδηση για τους τραυματισμούς των τριών εργαζομένων στα γυρίσματα της χολιγουντιανής ταινίας που γίνονται στη Θεσσαλονίκη έρχεται ενώ ακόμη δεν έχει ξεπεραστεί το σοκ με το θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, την οποία πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν στα γυρίσματα του Rust!

Στο σετ της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4», ο πρώτος τραυματισμός, σύμφωνα με το Mega, έγινε στα Βασιλικά, όταν ο τεχνικός της ταινίας έπεσε από το καράβι όπου γινόταν το γύρισμα και τραυματίστηκε σοβαρά. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη και η παραγωγή κάλεσε την οικογένειά του στην πόλη, καθώς ο άνθρωπός τους δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δεύτερος τραυματισμός έγινε στα Διαβατά, όπου γυρίζονταν σκηνές της ταινίας με φόντο τα πετρέλαια. Εκεί ο κασκαντέρ τραυμάτισε με αυτοκίνητο έναν οπερατέρ, όταν έκανε όπισθεν και τον παρέσυρε.

Ένας άλλος κασκαντέρ τραυματίστηκε την ώρα που πηδούσε από αμάξι σε αμάξι.

 

Πάντως, παρά τους τραυματισμούς στο σετ της ταινίας, τα γυρίσματα των «Αναλώσιμων 4» συνεχίζονται κανονικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις