Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αναρτήσεις μίσους: Ο κρατικός λειτουργός που κράζει τη μάνα του Παύλου Φύσσα

Αναρτήσεις μίσους: Ο κρατικός λειτουργός που κράζει τη μάνα του Παύλου Φύσσα

Εργαζόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης που υποστηρίζει πως δουλεύει στο site της Χρυσής Αυγής επιτίθεται στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, την ημέρα που εκείνη κατέθετε στη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της.

Οι αναρτήσεις του στα social media έχουν προκαλέσει σάλο και ανάλογα σχόλια από τους χρήστες του twitter και του facebook. “Νέο δακρύβρεκτο μελό από τή μητέρα τού Παύλου Φύσσα. Τό ότι ο γιος της προκαλούσε με τα τραγούδια του, ως μητέρα, δεν την αφορούσε. Βρέ ούστ” έγραψε για να σχολιάσει με αυτό τον τρόπο την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή (02.10.2015).

Σε άλλο μήνυμά του, ο δημοσιογράφος (όπως δηλώνει) και εργαζόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης αλλά και στο site της Χρυσής Αυγής (όπως ο ίδιος αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook) χαρακτηρίζει “ατύχημα” τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά το βράδυ της 17ης προς τη 18η Σεπτεμβρίου του 2013.

“Γιατί οί αρμόδιοι εισαγγελείς δέν συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τόν πατέρα τού Φύσσα μετά τήν ομολογία του γιά τίς ευθύνες διαπαιδαγώγησής του;”, είχε ανεβάσει στο Facebook στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ την επομένη των εκλογών έγραψε: “Χαιρετίζουμε τη μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής. Αγκαλιάζουμε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και όλα τα στελέχη. Ελέγχουμε αυστηρά τόν Σύριζα”.

Όπως δε ανέβασε ο ίδιος, στις 17 Σεπτεμβρίου άρχισε να δουλεύει στο xryshaygh.com και μια μέρα μετά είχε κάνει… κάλεσμα για ψήφο στη Χρυσή Αυγή: ” Την Κυριακή ψηφίζουμε Δημοκρατία. Επιλέγουμε την Χρυσή Αυγή.
Καλό Βόλι”. Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν εργάζεται στο site της. Βέβαια και για τον Γιώργο Ρουπακιά μετά τη δολοφονία Φύσσα τα ίδια έλεγε…

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δουλεύει εκεί ως αναπληρωτής προϊστάμενος διεύθυνσης τεχνικής υποστήριξης και υπεύθυνος του τμήματος Μέριμνας Χώρων και Μέσων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε