Ελλάδα

Αναρχικοί έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας υπέρ του Κουφοντίνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μέχρι έξω από το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο Μεταξουργείο έφτασε ομάδα αναρχικών.

Οι αναρχικοί που έκαναν… επίσκεψη στο σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Όλα έγιναν έξω από το συγκρότημα κατοικιών που μένει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μεταξουργείο, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης (23.02.2021).

Αφού πέταξαν τα φέιγ βολάν, οι περίπου 50 αναρχικοί αποχώρησαν από το σημείο. 

Δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις. 

Ταραντίλης: Οι τραμπούκοι κάνουν λάθος

Το περιστατικό καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, που έκανε λόγο για τραμπούκους, που κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι η Δημοκρατία τρομοκρατείται.

«Ο σημερινός στόχος των τραμπούκων, υποστηρικτών του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, ήταν το σπίτι της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου όπου πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα. Ας γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα, λειτουργεί το κράτος δικαίου. Αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες τρομοκρατούν κάποιον, κάνουν λάθος. Η Δημοκρατία, ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται», ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κοσμοσυρροή στα λιμάνια της Αττικής: Πολλοί φεύγουν για τις τελευταίες διακοπές, περισσότεροι επιστρέφουν στην καθημερινότητα
«Η κίνηση είναι πολύ μεγάλη στα λιμάνια, αλλά η τουριστική περίοδος δεν τελείωσε», είπε ο Βασίλης Κικίλιας που έδωσε το παρών σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά
λιμάνι πειραιά
Επιχείρηση «κατέλαβε» με ξαπλώστρες και ομπρέλες τη διάσημη παραλία «Άντονι Κουίν» στη Ρόδο
Σύμφωνα με το δίκτυο «Ομπρέλα», η επιχείρηση εγκατέστησε ομπρελοκαθίσματα και εκμεταλλευόταν εμπορικά τον χώρο, χωρίς νόμιμη παραχώρηση και χωρίς να καταβάλει κάποιο μίσθωμα
Η παραλία «Άντονι Κουίν» στη Ρόδο 7