Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αναστάτωση στη Βαρυμπόμπη με τους ιερείς “μαϊμού”! Τι αποκαλύπτει ιδιοκτήτης κτήματος

Αναστάτωση στη Βαρυμπόμπη με τους ιερείς “μαϊμού”! Τι αποκαλύπτει ιδιοκτήτης κτήματος
Φωτογραφία αρχείου

– Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν ανδρόγυνα έκαναν αίτηση διαζυγίου και συνειδητοποίησαν πως ο γάμος τους ήταν άκυρος, καθώς είχε τελεστεί από ιερείς “μαϊμού”
– Οι γάμοι που είχαν γίνει πριν από το 2010 σε συγκεκριμένα κτήματα, στη Βαρυμπόμπη, είχαν δηλωθεί μεν στα δημοτολόγια, αλλά δεν αναγνωρίζονταν από την επίσημη Εκκλησία
– Τι λέει στο NewsIt.gr ο ιδιοκτήτης ενός εκ των επίμαχων κτημάτων
– Όσα υποστηρίζει ο Δήμος Αχαρνών

Ακόμη και οι ιδιοκτήτες των κτημάτων στην Βαρυμπόμπη είχαν πέσει θύματα των επιτήδειων ιερέων που τελούσαν τους άκυρους γάμους και εξαπατούσαν δεκάδες ζευγάρια, με τα θύματα να αναζητούν αν στην απάτη συμμετείχαν και οι επιχειρηματίες, οι οποίοι διοργάνωναν τους γάμους.

Η υπόθεση ήρθε στην… επιφάνεια, όταν μερικά από τα πενήντα ανδρόγυνα έκαναν αίτηση διαζυγίου και συνειδητοποίησαν πως ο γάμος τους ήταν άκυρος, καθώς είχε τελεστεί από ιερείς “μαϊμού”. Όπως αποκαλύφθηκε, οι γάμοι που είχαν γίνει πριν από το 2010 στα συγκεκριμένα κτήματα είχαν δηλωθεί μεν στα δημοτολόγια, αλλά δεν αναγνωρίζονταν από την επίσημη Εκκλησία.

Τι λέει ιδιοκτήτης κτήματος στη Βαρυμπόμπη

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει στο Newsit.gr ο ιδιοκτήτης ενός εκ των επίμαχων κτημάτων, ο ίδιος γνώριζε για τους άκυρους γάμους ήδη από το 2013.
“Δεν ήταν το δικό μου κτήμα, τότε, όμως. Υπήρχε μια άλλη εταιρεία, που διαχειριζόταν το κτήμα, και τώρα έχουμε βρεθεί όλοι μπλεγμένοι. Δεν ήμουν καν στον τομέα του γάμου τότε. Το 2013 που ανέλαβα, και μετά, δουλεύουμε κάτω από την Ιερά Μητρόπολη. Εμείς, πλέον, ρωτάμε την Μητρόπολη, αν έχει δώσει άδεια για να γίνει μυστήριο στο χώρο μας σε συγκεκριμένη ημερομηνία”, λέει στο Newsit.gr ο κ. Σταμάτης Χρήστου, ενώ διευκρινίζει πως το 2013 που έκανε έξωση στον ενοικιαστή-επιχειρηματία έμαθε ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα από το 2008.
Παράλληλα, τονίζει πως αρκετά ζευγάρια τηλεφωνούν στο κτήμα, προκείμενου να μάθουν αν ο γάμος τους είναι άκυρος και σημειώνει ότι έχει τεθεί το ζήτημα αν τους “μαϊμού” ιερείς τους έβρισκαν οι επιχειρηματίες ή τα ανδρόγυνα.

Ακούστε όσα είπε στο NewsIt.gr

Δεν γνώριζε τίποτα ο Δήμος Αχαρνών

Το Newsit.gr επικοινώνησε με το Δήμο Αχαρνών για το ζήτημα των άκυρων γάμων, ο οποίος κάνει λόγο για μια απάτη που δεν έφτασε ποτέ στις υπηρεσίες του. Όπως λένε πηγές από το Δήμο Αχαρνών, οι γάμοι που δηλώνονται στις μερίδες του είναι καθ’ όλα έγκυροι μιας και καλύπτονται από την εποπτεία της Μητρόπολης Ιλίου-Αχαρνών και Πετρούπολεως στα ξωκλήσια της περιοχής, ενώ εξηγούν πως οι επίμαχοι γάμοι δηλώνονταν στους δήμους που υπάγονταν οι ιερείς “μαϊμού”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις