Ελλάδα

Ανατριχίλα στον Ασπρόπυργο: Ήθελαν να πεθάνει το βρέφος

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για το βρέφος που μόλις είχε γεννηθεί και εγκαταλείφθηκε από τη γυναίκα που το έφερε στον κόσμο σε χωράφι της τοποθεσίας Ψάρι του Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικές αρχές που κλήθηκαν στην περιοχή, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα τους εξιστόρησε η γυναίκα που βρήκε το μόλις 24 ωρών βρέφος.

Όπως τους είπε το κοριτσάκι ήταν εγκαταλελειμμένο σε μια στοίβα σκουπιδιών, ενώ δεν ήταν τυλιγμένο με κάποια κουβέρτα. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο ήταν γυμνό και έρμαιο στη βορά αδέσποτων σκύλων.

aspropyrgos neogennito aspropyrgos neogennito aspropyrgos neogennito

Έτσι τα δεδομένα αυτά οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι η μητέρα του παιδιού, το μετέφερε εκεί μόνη της ή μαζί με κάποιο άλλο άτομο με σκοπό να πεθάνει.

Όπως όλα δείχνουν η μητέρα δεν γέννησε στο χωράφι που εντοπίστηκε η αθώα ψυχούλα αλλά σε κάποιο άλλο σημείο. Έτσι οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει τις έρευνες σε νοσοκομεία και δομές μεταναστών προκειμένου να δουν εάν τα τελευταία δύο 24ωρα, υπήρξε κάποια γυναίκα που ζήτησε την βοήθεια γιατρών για να γεννήσει.

aspropyrgos neogennito

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση εκτιμούν ότι η γυναίκα που παράτησε μόνη της ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου το μωράκι στο χωράφι με τα σκουπίδια, δεν είναι κάτοικος της γειτονιάς.

“Εγώ βγήκα έξω έξι και κάτι το πρωί και άκουσα το κλάμα του παιδιού. Ένα κοριτσάκι χωρίς ρούχα, χωρίς τίποτα. Το παιδί είχε αίματα, ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν ακόμα πάνω στο κορμί του. Το παιδί το άφησαν ξημερώματα, γιατί αν ήταν αργά χθες το βράδυ θα το δάγκωναν σκυλιά”, λέει στο newsit.gr η γυναίκα που βρήκε το βρέφος.

 Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης/Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι νοσοκομειακοί γιατροί προχωρούν σε 48ωρη απεργία, κλειστά την Παρασκευή τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια
«Οι πολίτες αναγκάζονται να «βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη», καθώς δυσκολεύονται να βρουν ραντεβού στο ΕΣΥ και αναγκάζονται να πάνε στον ιδιωτικό τομέα», αναφέρουν
Νοσοκομειακοί γιατροί
Ο Ψηφιακός Βοηθός προ των πυλών στα νοσοκομεία: Μειώνει τη γραφειοκρατεία για τους ασθενείς και εξοικονομεί χρόνο
Από τις αρχές του 2026, οι πολίτες θα μπορούν πλέον να γνωρίζουν, μέσα από την εφαρμογή myHealth, πόσος είναι ο πραγματικός χρόνος αναμονής στα Επείγοντα των νοσοκομείων πριν καν φτάσουν εκεί
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
«Επικίνδυνες βροχές και μεγάλος όγκος νερού» – Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Προς τις βραδινές ώρες της Παρασκευής ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας θα επιδεινώσει τον καιρό στη χώρα μας πρώτα στα δυτικά και μέσα στο σαββατοκύριακο και πιο ανατολικά
Βροχές 5