Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Αναβιώνει η υπόθεση ξυλοδαρμού του μοντέλου από τον DJ πρώην σύντροφό της

Αναβιώνει η υπόθεση ξυλοδαρμού του μοντέλου από τον DJ πρώην σύντροφό της

Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού γνωστού μοντέλου με διεθνή καριέρα από τον dj πρώην σύντροφό της πέρυσι τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό κλαμπ της Γλυφάδας αναμένεται να αναβιώσει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.

Ο 41χρονος, που παίζει ως DJ σε μεγάλα clubs της Αθήνας και της Μυκόνου, συνελήφθη τα ξημερώματα της 5ης Φεβρουαρίου 2023 για ξυλοδαρμό καθώς επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας στην πρώην φίλη του που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και αφού την «έσπασε στο ξύλο», όρμησε στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτυ και του δάγκωσε το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα!

Η επίθεση από τον μαινόμενο dj που δέχθηκε το μοντέλο με έδρα το Λονδίνο και διεθνή καριέρα, έγινε με αφορμή το ξέσπασμα ζήλιας του 41χρονου με τον οποίο η κοπέλα είχε σχέση επτά χρόνων, αλλά χώρισαν όπως η ίδια δήλωσε, εξαιτίας της βίαιης και κακοποιητικής συμπεριφοράς του απέναντι της. Σήμερα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να καθίσει στο εδώλιο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες στην ίδια και τον σύντροφό της.

Το άγριο επεισόδιο

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 00.15 της 5ης Φεβρουαρίου 2023. Ο 40χρονος dj, ο οποίος έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου, βρέθηκε έξω από γνωστό κέντρο της Γλυφάδας μαζί με μια νεαρή κοπέλα με ρίζες από την Ιταλία και την Κολομβία. Ξαφνικά αντίκρισε το νεαρό μοντέλο που έχει συμμετάσχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας. Στο πλευρό της, ο νυν σύντροφός της, τον οποίο ο dj γνώριζε.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως ήταν φίλος του. Ξαφνικά, έξω από ένα γνωστό κατάστημα πολυτελών υποδημάτων, τους πλησίασε με άγριες διαθέσεις, τα αίματα άναψαν και τότε ο 41χρονος όρμησε στην κοπέλα και άρχισε να τη δέρνει ανελέητα με μπουνιές και κλοτσιές στο πρόσωπο και το σώμα. Σε τέτοιο βαθμό που όταν έφθασε στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας το μοντέλο είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Μάλιστα, έδειχνε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και τρεις φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και τότε ο 41χρονος δάγκωσε το αυτί του 33χρονου σε σημείο που λίγο έλειψε να του κόψει κομμάτι από τον λοβό.

Γροθιές στο στόμα, μπουνιές στην κοιλιά

Το 29χρονο μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε τότε αστυνομικούς του Τμήματος Αλίμου περιέγραψε το σκηνικό του ξυλοδαρμού της έξω από το γνωστό κατάστημα της Γλυφάδας, όπου ο δράστης τη γρονθοκόπησε στο στόμα και στη συνέχεια την κλοτσούσε την κοιλιά. Ανέφερε πως στα επτά χρόνια της σχέσης που διατηρούσε μαζί του υπέφερε καθώς τη χτυπούσε, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς τρεις φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο είναι παλαιότερες και η τρίτη από την ημέρα του ξυλοδαρμού της όπου φαίνεται χτυπημένη στο στόμα. Κάτι το οποίο πιστοποίησε και σε κατάθεσή του αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο.

Ο ένστολος είπε πως την είδε να έχει τραύματα στο στόμα και να αιμορραγεί. Η 29χρονη για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πρώην του dj και έχουμε χωρίσει από το 2021. Ήμασταν περίπου 7 χρόνια μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια με βάραγε πάρα πολύ άσχημα, με τα χέρια του στο κεφάλι και στο σώμα μου με κλοτσιές.

Φοβόμουν πάρα πολύ να μιλήσω γιατί με απειλούσε και με έκανε να αισθάνομαι ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Θεωρούσα λογικό να με βαράει πάνω στον τσακωμό μας καθώς ήταν πολύ χειριστικός σε όλα και υπέμενα όλα όσα μου έκανε. Για τα εν λόγω περιστατικά, έχω αποδείξεις τις οποίες και σας εγχειρίζω. Από τότε που χωρίσαμε κρατούσαμε γενικά επαφές, λόγω συνήθειας και επειδή είναι απόλυτα χειριστικός. Με έκανε να τον φοβάμαι και να πρέπει να υποκύπτω σε αυτά που θέλει χωρίς όμως να ερχόμαστε σε επαφή…».

«Μου δάγκωσε το αυτί»

Θύμα του μαινόμενου dj καταγγέλλει ότι έπεσε και ο σύντροφος της 28χρονης. Ο 33χρονος στην κατάθεση που έδωσε στις 04.15 το ξημέρωμα του άγριου επεισοδίου στην Αστυνομία, περιέγραψε πως «Σήμερα στις 5/02/2023 και περί ώρα 00.15, βρισκόμασταν με την κοπέλα μου επί της οδού Κύπρου, έξωθεν του μαγαζιού (σ.σ. αναφέρεται στο όνομα του κέντρου), επιτέθηκε αρχικά χωρίς λόγο ο ανωτέρω στην κοπέλα μου, χτυπώντας την στο κεφάλι και εγώ μπήκα στη μέση για να την προστατεύσω.

Αρχικά του φώναζα “Σταμάτα! Τι κάνεις; Σηκώνεις χέρι σε γυναίκα;” και προσπάθησα να τον απομακρύνω χωρίς να τον χτυπήσω προκειμένου να μη χάσω το δίκιο μου. Έπειτα, αυτός ήταν πολύ θυμωμένος και ενώ μου φώναζε “Θα σε σκοτώσω ρε μου@@@@, θα κάνω εδώ τον τάφο σου, θα σε τελειώσω παλιομ@@@@, ενώ τον πήρα αγκαλιά σφιχτά και τον πήγαινα προς τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που μόλις είχαν φθάσει στο σημείο.

Ο ανωτέρω με κουτούλαγε και μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Έπεσε να μας χωρίσει η κοπέλα μου και ξανά έφαγε δύο φορές μπουνιά από εκείνον και την κλότσησε. Στη συνέχεια επενέβησαν οι αστυνομικοί και μας οδήγησαν στο Τμήμα».

Τι υποστήριξε ο dj

Ο 41χρονος dj, μετά τον εντοπισμό του, οδηγήθηκε αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και έπειτα στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου όπου το μοντέλο έκανε μήνυση εις βάρος του για ξυλοδαρμό και κακοποίηση. Στις 04.45 της 5ης Φεβρουαρίου, ο dj συνελήφθη. Το γνωστό μοντέλο σε άθλια κατάσταση, όπως προέκυψε, είχε χτυπηθεί άγρια στο πρόσωπο και αιμορραγούσε από το στόμα, ενώ ο 33χρονος σύντροφός της κόντεψε να χάσει κομμάτι από τον λοβό του αυτιού του από τη δαγκωνιά του dj που κάνει καριέρα στα κλαμπ της Αθήνας και της Μυκόνου.

Ο 41χρονος αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τα πάντα και μάλιστα ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες που προσκόμισε το μοντέλο είναι του 2018 και δεν έχουν σχέση με τον ίδιο. Λέει πως ουδέποτε υπήρξε βίαιος και δεν πραγματοποίησε επίθεση τόσο στην πρώην σύντροφό του όσο και στον νυν σύντροφό της ο οποίος ήταν και φίλος του.

Επαναλάμβανε ότι οι καταθέσεις τους είναι ψευδείς, ενώ σήμερα αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας μετά τη μήνυση του μοντέλου στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, για εξύβριση και απειλή και σωματικές βλάβες στην ίδια και τον σύντροφό της.

Ο δικηγόρος του DJ Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις