Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στην Βούλα

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στην Βούλα

Αναβλήθηκε  η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιάννη Μάκρη, τον Οκτώβριο του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας. 

Η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου 2022 μετά από αίτημα της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων.

Στο αίτημα συναίνεσε και η πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας, με τον δικηγόρο της οικογένειας του επιχειρηματία, Γιάννη Μαρακάκη να θέτει στο δικαστήριο το ζήτημα της δολοφονίας προ ημερών στη Βουλγαρία μάρτυρα στην υπόθεση.

«Αναβλήθηκε η δίκη μετά από αίτημα υπεράσπισης. Για εμάς είναι σημαντικό μετά τη δολοφονία ενός εκ των μαρτύρων, να αντλήσουμε υλικό που θα συνδεθεί με τη συγκεκριμένη δίκη και να μάθουμε επιτέλους ποιος συνδεόταν με αυτό το συμβόλαιο θανάτου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα αντληθεί υλικό για τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, προσθέτοντας «ο δράστης της δολοφονίας του βασικού μάρτυρα ήταν συγκρατούμενος του δράστη της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή».

Παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν και η Βικτώρια Καρύδα σύζυγος του επιχειρηματία η οποία είναι και μάρτυρας στη δίκη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις