Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ανάβυσσος: Γνωστός στις Αρχές ο 24χρονος Μολδαβός που συνελήφθη για την απαγωγή του προγραμματιστή

Ανάβυσσος: Γνωστός στις Αρχές ο 24χρονος Μολδαβός που συνελήφθη για την απαγωγή του προγραμματιστή
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Γνωστός στις Αρχές είναι ο Μολδαβός που συνελήφθη για την απαγωγή του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο, με την εκπομπή LIVE NEWS να αποκαλύπτει το ποινικό παρελθόν του 24χρονου. 

Όπως ανέφερε στο LIVE NEWS ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο 24χρονος Μολδαβός που συνελήφθη για την απαγωγή του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν και κατηγορηθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 24χρονος είναι μόνιμος κάτοικος της Θεσσαλονίκης και τα τελευταία 24ωρα βρισκόταν στην Αθήνα.

Οι Αρχές ψάχνουν για να συλλάβουν και τον συνεργό του 24χρονου ενώ ερευνούν τον «εγκέφαλο» πίσω από την απαγωγή του 29χρονου προγραμματιστή στην Ανάβυσσο.

Το LIVE NEWS αποκάλυψε και αποκλειστικές εικόνες του 29χρονου προγραμματιστή από τη στιγμή που ο 29χρονος έχει καταφέρει να διαφύγει και ζητά βοήθεια σε βενζινάδικο.

Ο κ. Μιχάλης, ο υπάλληλος του βενζινάδικου, όπου ο έφτασε ο 29χρονος ζητώντας βοήθεια, περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο τις πρώτες στιγμές: «Φαινόταν χαμένος. Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν ‘θέλω να μιλήσω με τη μάνα μου. Έχω πέσει θύμα απαγωγής’… Ζήτησε από τη μητέρα του να καλέσει την Αστυνομία. Τον είχαν κάνει… αμπαλάζ με χαρτοταινία. Τους ξέφυγε και ζήτησε τη βοήθεια μας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις