Ελλάδα

Ανδρέας Τσούνης για Φώφη Γεννηματά: Εύχομαι να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων

Σε «πολιτικό μνημόσυνο» της Φώφης Γεννηματά εξελίχθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας εισόδου των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, που η ίδια η Πρόεδρος του κόμματος είχε ζητήσει να επανασχεδιαστεί.

Παρών ήταν και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης, που είπε:

«Στη μνήμη, στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά, ένα είδος πολιτικού μνημόσυνου μετά το θρησκευτικό στο οποίο παραβρεθήκαμε. Την τιμήσαμε ως σύζυγο, μητέρα, ως άνθρωπο. Σήμερα την τιμά και το κόμμα, γιατί εκτός από τα βιολογικά παιδιά της Φώφης, ήρθαμε να τιμήσουμε και το πολιτικό τέκνο της Φώφης Γεννηματά, το Κίνημα Αλλαγής.

Εύχομαι να μείνει στη μνήμη χαραγμένη, στη μνήμη όλων των ανθρώπων».

Δείτε τη δήλωση του Ανδρέα Τσούνη:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας 10