Ελλάδα

Ανεμβολίαστος ασθενής με κορονοϊό αποκαλύπτει: Νόμιζα ότι δε θα νοσήσω

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζει ο 39χρονος Θανάσης Δρούγκας που νοσηλεύτηκε με κορονοϊό στο νοσοκομείο, καθώς – όπως είπε στην τηλεόραση του Mega – ανέβαλε συνεχώς τον εμβολιασμό του. Ο κ. Δρούγκας εξήγησε πως δεν ήταν ενάντια στον εμβολιασμό, αλλά θεωρούσε πως είναι γερός και δεν θα νοσήσει. 

Όπως είπε ο ίδιος: «Δέκα ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Να είναι καλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Δεν είχα εμβολιαστεί, ήμουν από αυτούς που έλεγαν ότι θα το κάνω κάποια στιγμή. Ο κορονοϊός ήρθε γρηγορότερα, δεν πρόλαβα να πάω. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν βρεθείς σε αυτή την κατάσταση. Εγώ είμαι πολύ γερός γενικά, νόμιζα ότι δε με αγγίζει τίποτα.

Στον κορονοϊό κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Στο κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεσαι διαφορετικά. Όλοι αυτοί που δε θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, να το πουν σε εμένα. Θα ήθελα να είχα πάει πρώτος για το εμβόλιο. Την 9η – 10η μέρα που νοσούσα το οξυγόνο μου έπεσε στο 80 και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από το σπίτι μου. Είχα και οξυγόνο στο σπίτι και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Τις πρώτες ημέρες είχα πυρετό και πονοκέφαλο».

 

«Όλοι αυτοί που με θυμήθηκαν και με πήραν, όλοι οι φίλοι μου, όσοι δεν ήταν εμβολιασμένοι πλέον εμβολιάστηκαν. Με το που βγήκα από το νοσοκομείο ήταν ήδη εμβολιασμένοι. Και όταν με παίρνουν κάποιοι που δεν έχουν πειστεί, και τους λέω τι έχω περάσει, αλλάζουν γνώμη», συνέχισε ο κ. Δρούγκας.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι φοβήθηκε πως δεν θα ξαναδεί την οικογένειά του: «Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου. Ήμουν σε ένα θάλαμο, πήραν το διπλανό μου, τη μία μέρα μιλούσαμε και την άλλη διασωληνώθηκε. Οι δικοί μου άνθρωποι ήταν φοβισμένοι, γνώριζαν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασωληνωθώ. Το μόνο που σκέφτεσαι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν θα ξαναδείς την οικογένειά σου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Περιστέρι: Η 41χρονη είχε δηλητηριάσει και την πεθερά της – «Έγινε για κάποιο λόγο, δεν ξέρω τι έκανε ο γιατρός, είχε ψυχολογικά»
Η 41χρονη προσποιούνταν ότι ανησυχεί για τον πρώην σύζυγό της την ώρα που φέρεται να ήταν η ίδια η αιτία που ο στρατιωτικός γιατρός νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Η 41χρονη στο Περιστέρι
Νικοτίνη: Κανένα προϊόν της δεν είναι ασφαλές για την καρδιά – Νέες μελέτες για τη δράση της όταν δεν καίγεται
Το βασικό συμπέρασμα των ερευνών δεν είναι ότι η νικοτίνη είναι ακίνδυνη, αλλά ότι η απουσία της καύσης αλλάζει ριζικά το προφίλ και το μέγεθος του κινδύνου
Τσιγάρα
Η Ρόδος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας – Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του νησιού
Σοβαρές καταστροφές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Έρευνες Λιμενικού και Πυροσβεστικής στην ακτογραμμή, έκτακτη σύσκεψη στις 16:30 για την αποτίμηση των ζημιών
Η Ρόδος σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας – Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του νησιού