Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ανήλικος κατήγγειλε 50χρονο ότι του έδινε ναρκωτικά και τον βίαζε τραβώντας βίντεο

Ανήλικος κατήγγειλε 50χρονο ότι του έδινε ναρκωτικά και τον βίαζε τραβώντας βίντεο

Ο 50χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άνδρας κατηγορείται ότι για τρία χρόνια βίαζε τον ανήλικο, αφού προηγουμένως του έδινε ναρκωτικές ουσίες. Ακόμη, ο 50χρονος φέρεται να κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις σε βίντεο…

Ο ανήλικος τον κατήγγειλε και όταν εντοπίστηκε ο 50χρονος και έγινε έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμάρια κοκαΐνης, 3,36 γραμμάρια μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι μονάδες αποθήκευσης έχουν σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις