Ελλάδα

Άνω Λιόσια: Απείλησε με όπλο υπάλληλο βενζινάδικου για να γεμίσει το ρεζερβουάρ του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το απόλυτο τρόμο βίωσε ένας υπάλληλος πρατηρίου καυσίμων στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Τετάρτης (17.04.2024).

Ένας πελάτης πήγε στο βενζινάδικο και ζήτησε από τον υπάλληλο να γεμίσει το ρεζερβουάρ του χρησιμοποιώντας ένα όπλο.

Ολα έγιναν γύρω στις 9 το βράδυ όταν ένα ακριβό αυτοκίνητο σταμάτησε στο βενζινάδικο ενώ έκλεινε το κατάστημα. Ο δράστης ζήτησε να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του, ωστόσο ο υπάλληλος του αρνήθηκε, καθώς έκλειναν οι μάνικες.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός τον απείλησε με όπλο, με τον υπάλληλο να καταφέρνει να διαφύγει μετά από επικοινωνία με συνάδελφό του. 

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ενισχύονται τα δρομολόγια του Τραμ για την εξυπηρέτηση των θεατών του Ράλλυ Ακρόπολις
Λόγω του Ράλλυ Ακρόπολις από τις 16:00 έως τις 19:00 θα εκτελούνται ειδικά δρομολόγια Τραμ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις από τις στάσεις ΣΕΦ και Πικροδάφνη προς την προσωρινή στάση εξυπηρέτησης εντός του Ellinikon Sports Park
Τραμ