Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών – Λαμίας στη Μεταμόρφωση και απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο που είχε τουμπάρει

Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών – Λαμίας στη Μεταμόρφωση και απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο που είχε τουμπάρει

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας μετά το σοκαριστικό τροχαίο στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Ένα αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει γύρω στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (26.04.2023), προκαλώντας μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης, 26 Απριλίου, στο ρεύμα εξόδου της Αθηνών – Λαμίας σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Γέφυρας Μεταμόρφωσης. Ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Λόγω του τροχαίου για περίπου 1 ώρα η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας είχε κλείσει προσωρινά, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα».

Το μποτιλιάρισμα άρχιζε από το ύψος του Περιστερίου, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνταν και στις εξόδους της Αττικής Οδού για Λαμία.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα της εξόδου της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης άνοιξε γύρω στις 3 το μεσημέρι και η κίνηση γίνεται και πάλι κανονικά.

Φωτογραφίες του newsit.gr από το σημείο του τροχαίου:

 

Και βίντεο του newsit.gr:

Δείτε την κίνηση ΕΔΩ

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις