Ελλάδα

Άνοιξε ο ΗΣΑΠ Καλλιθέα – Νέο Φάληρο

Έπειτα από πολύμηνη διακοπή των δρομολογίων, ανοίγει και πάλι σήμερα, το τμήμα Καλλιθέα-Νέο Φάληρο των ΗΣΑΠ.

 

Τα δρομολόγια στο συγκεκριμένο τμήμα είχαν διακοπεί λόγων των έργων εκσυγχρονισμού των γραμμών.
 
Ωστόσο, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις του Δήμου Πειραιά, που διεμήνυσε ότι «η κατανόηση των Πειραιωτών για μια λογική διάρκεια των έργων έχει εξαντληθεί», η διοίκηση των ΗΣΑΠ δεσμεύτηκε για την επαναλειτουργία της γραμμής.
 
Επίσης, σήμερα τίθεται και πάλι σε λειτουργία το τμήμα Φάληρο-Ταύρος. Πριν τεθεί σε λειτουργία, θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά δρομολόγια και για το διάστημα αυτό το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται από τη λεωφορειακή γραμμή Χ13.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα