Τετάρτη, 22 Μαΐ
27oC Αθήνα

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα σήμερα (27/11)

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή: Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα σήμερα (27/11)

Ανοικτά είναι σήμερα Κυριακή (27.11.2022) τα περισσότερα μαγαζιά, καθώς συνεχίζεται το τριήμερο προσφορών που έχει ξεκινήσει με την Black Friday. Το προτεινόμενο ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα είναι από τις 11.00 έως και τις 20.00.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης, είχε δηλώσει ότι η λειτουργία συγκεκριμένα αυτής της Κυριακής 27 Νοεμβρίου, έχει ιδιαίτερη σημασία για τα εμπορικά καταστήματα. Η ημέρα αυτή βρίσκεται μεταξύ Black Friday και Cyber Monday και οι καταναλωτές θα μπορέσουν να κάνουν την έρευνά τους στα μαγαζιά προκειμένου να προχωρήσουν σε αγορές.

Όπως ανέφερε ο κ. Κορκίδης, το επιχειρείν «έβαλε και βάζει πλάτη» στην προσπάθεια να διατηρηθούν οι τιμές σε λογικά επίπεδα, σε μια δύσκολη συγκυρία για το σύνολο των ευρωπαϊκών οικονομιών, απορροφώντας στο μέτρο του δυνατού τις αυξήσεις που υπαγορεύονται από τη διεθνή κρίση στο ενεργειακό πεδίο.

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) έχει προκηρύξει για σήμερα, 24ωρη πανελλαδική απεργία στον κλάδο του εμπορίου, «ενάντια στην εμμονή της κυβέρνησης και του υπουργείου Ανάπτυξης να λειτουργήσουν τα καταστήματα, χωρίς απολύτως καμία λογική» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Μπορεί η Black Friday να μην έχει ακόμα τελειώσει, καθώς πολλά καταστήματα έχουν δώσει… παράταση στις εκπτώσεις, ωστόσο οι καταναλωτές αναμένουν με ανυπομονησία και τη Cyber Monday 2022.

Μια ακόμη μέρα μεγάλων προσφορών σε αμέτρητα προϊόντα έρχεται, αύριο, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, και όσοι δεν πρόλαβαν τις προσφορές της Black Friday, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς σε λίγες ώρες… θα τους αποζημιώσει η Cyber Monday.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις