Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή, με προσφορές Black Friday

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή, με προσφορές Black Friday

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 τα εμπορικά καταστήματα, και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες συνεχίζουν τις προσφορές της Black Friday.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), με ανακοίνωσή του διευκρινίζεο ότι τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα από τις 11:00 έως τις 20:00.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την Black Friday, αύριο Δευτέρα υπάρχει και η Cyber Monday 2023, ημέρα διαδικτυακών αγορών όπου και σε αυτήν την περίπτωση τα προιόντα θα πωλούνται με εκπτώσεις.

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Μια έρευνα αγοράς πριν προχωρήσετε στις αγορές σας είναι αναγκαία όχι μόνο για την τιμή αλλά και για την ποιότητα των προϊόντων.

Μην παραλείψετε να αναζητήσετε στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξετε βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είστε βέβαιοι ότι η τιμή που έχετε εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.

Κάνετε τις αγορές που θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό σας προϋπολογισμό, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις αλόγιστες δαπάνες.

Ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής σας όταν αγοράζετε προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είστε πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις