Ελλάδα

Ανοιχτές και την Τετάρτη 6 κλιματιζόμενες αίθουσες στον δήμο Αθηναίων

Ανοιχτές έως και αύριο Τετάρτη θα παραμείνουν οι έξι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας του δήμου Αθηναίων, για την ανακούφιση των πολιτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων από τον καύσωνα.

Οι αίθουσες θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και πρόκειται για τις Λέσχες Φιλίας: Αγίου Παύλου,(Μαμούρη & Δύμης, τηλ. 2108223946), Κουκακίου (Δράκου 26-28,τηλ. 2109232044), Άνω Πετραλώνων (Αιξονέων & Μυρμιδόνων, τηλ. 2103476398), Κολοκυνθούς (Αίμονος 9 & Άστρους, τηλ. 21051408777), Αγίου Μελετίου (Ξεναγόρα 6, τηλ. 2108674900) και Αμπελοκήπων (Πανόρμου & Βαθέος, τηλ.210 6459890).

Οι πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του δήμου Αθηναίων 1595, ενώ όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη μεταφορά σε κλιματιζόμενο χώρο, ατόμων που το έχουν ανάγκη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο μικροσκόπιο η μονωτική ταινία της βόμβας στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη - Ξεσκονίζουν τα βίντεο της περιοχής
Εντύπωση πάντως προκαλεί στους έμπειρους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ανάληψη της ευθύνης, ενώ ούτε υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα
Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου