Ελλάδα

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο στο Μαρούσι

Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με έδρα το Μαρούσι, ξεκινά τη λειτουργία του από τον προσεχή Σεπτέμβριο, κατά τα πρότυπα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, από τις 17:00 έως 20:00.

Κατά την πρώτη διδακτική περίοδο 2016 – 2017 θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικοί κύκλοι μαθημάτων, με εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, καθώς και ειδικούς καταξιωμένους επιστήμονες, αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρχει για ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως άτομα με αναπηρία, άνεργοι, πολύτεκνοι, κ.α.

Με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους οι σπουδαστές, κι έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό λειτουργίας του ΑΛΠ θα λαμβάνουν την ανάλογη βεβαίωση παρακολούθησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η προκήρυξη των εγγραφών θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, μέσω του τύπου και της ιστοσελίδας του ΑΛΠ www.alp.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Φρούριο» η Αθήνα για την 52η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου - 5.000 αστυνομικοί, «Αίαντες» και επιτήρηση από drones και ελικόπτερα
Αστυνομικοί με πολιτικά θα επιτηρούν την κατάσταση ανάμεσα από τους πολίτες ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ και της Ασφάλειας θα προχωρούν σε προληπτικές προσαγωγές - Πώς θα κινηθούν τα μέσα και ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί
Αστυνομικοί 5
Τι ισχυρίζεται η γνωστή δημοσιογράφος που έβρισε και απείλησε αστυνομικούς μετά από έλεγχο αλκοτέστ στην Αττική Οδό
«Η δημοσιογράφος αισθάνθηκε ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των αστυνομικών και παραδέχτηκε ότι είπε κουβέντες που δεν θα έπρεπε να πει», λένε από το περιβάλλον της
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
26