weather-icon °C AΘΗΝΑ

Anonymous: Νέο “χτύπημα” στην κυβέρνηση! Ξεκίνησαν διαρροή εγγράφων

Anonymous: Νέο “χτύπημα” στην κυβέρνηση! Ξεκίνησαν διαρροή εγγράφων

Δεν έχουν τελειωμό τα χτυπήματα των Anonymous Greece στην ελληνική κυβέρνηση.  Αυτή τη φορά, οι Anonymous Greece διέρρευσαν έγγραφα που όπως ισχυρίζονται είναι της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μάλιστα, φρόντισαν να το ανακοινώσουν με δυο posts που έδιναν link για να “κατεβάσει” κάποιος τα αρχεία. Ωστόσο, το ένα από τα δυο post το διέγραψαν λίγο αργότερα.

Το… ζουμί

Τα αρχεία είναι πάρα πολλά και για να “κατέβουν” θέλουν περίπου μία ώρα. Συγκεκριμένα 2.538 έγγραφα. Όμως, δεν πρόκειται μόνο για αρχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και για έγγραφα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα έγγραφα είναι κατά βάση ενημερωτικά ή χρηστικά και χρονολογούνται ακόμη και από το… 2001! Ενδεικτικά υπάρχει έγγραφο του 2001 για την 44η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Επίσης υπάρχει έγγραφο με οδηγίες για το… μέγεθος του λευκού φακέλου κατά τις εκλογικές διαδικασίες.

Υπάρχουν έγγραφα με οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την Μετανάστευση, επίσης έγγραφα με οδηγίες για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Υπάρχουν ακόμη και κενές φόρμες για διάφορες αιτήσεις που μπορούν να κάνουν οι Έλληνες πολίτες.

Τα ερωτήματα

Με μια πρώτη ματιά -διότι επαναλαμβάνουμε πως τα έγγραφα είναι αμέτρητα- δεν πρόκειται κατά κύριο λόγο για στοιχεία που δεν μπορεί να βρει κάποιος σε δημόσιους ισολογισμούς. Ίσως, δηλαδή, τα έγγραφα να μην είναι αυτό που λέμε…αποκαλυπτικά.

Ωστόσο αποτελούν ένα ξεκάθαρο “μήνυμα” από τους Anonymous Greece. Το μήνυμα που λέει “καταφέραμε να έχουμε πρόσβαση στα αρχεία“. Αυτό, φυσικά, δημιουργεί ερωτήματα.

Πρώτα και κύρια το πώς κατάφεραν οι Anonymous Greece να εισχωρήσουν στις κρατικές βάσεις και να τα “κατεβάσουν”.  Τα υπέκλεψαν ή όλα τα αρχεία είναι αναρτημένα και μπορεί να τα βρει ο καθένας; Δεύτερον, το… πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν. Δηλαδή εφόσον “μπήκαν” σε αυτά τα αρχεία, αν είναι ικανοί να πάρουν στα χέρια τους και άλλα αρχεία, ακόμη και απόρρητα.

Η ανάρτηση

Με την παρακάτω ανάρτηση και το επισυναπτόμενο link, οι Anonymous Greece “έδωσαν” σε… κάθε ενδιαφερόμενο την δυνατότητα να κατεβάσει τα αρχεία.

Οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω τών μεγάλων μεγεθών τους. Η διαρροή από την Τράπεζα της Ελλάδος βρίσκετα…

Geplaatst door Anonymous Greece op dinsdag 26 september 2017

Οι Anonymous Greece είχαν προειδοποιήσει για την διαρροή κρατικών εγγράφων από χθες (25.09.2017). Οι χάκερς είχαν γράψει σε μήνυμα τους στο facebook: “Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει”.

Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece

Geplaatst door Anonymous Greece op maandag 25 september 2017

Οι Anonymous Greece φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να κάνουν καθημερινές παρεμβάσεις στην ελληνική πραγματικότητα.

“Επιθέσεις από το Σάββατο”

Οι Anonymous Greece έχουν ξεκινήσει τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το Σάββατο (23.09.2017). Στην αρχή έριξαν την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στην συνέχεια την σελίδα της ΤτΕ. Μετά από όλα αυτά έστειλαν νέο απειλητικό μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση.

Το βράδυ της Κυριακής (24.09.2017) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση! Στην σελίδα τους στο facebook έγραψαν: “Προς “Κυβέρνηση της Ελλάδος” Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!”.

Απειλές σε ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς

Την Δευτέρα (25.09.2017) το πρωί λοιπόν επέστρεψαν, σχολιάζοντας την επίθεση την Τράπεζα της Ελλάδος και απειλώντας τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς.


“ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!” ανέφεραν στην σελίδα τους στο facebook.

| ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. | 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας! #AnonymousGreece

Geplaatst door Anonymous Greece op maandag 25 september 2017

Η επίθεση στην ΤτΕ

Οι Anonymous Greece “έριξαν” το μεσημέρι της Κυριακής (24.09.2017) και την σελίδα της “Τράπεζας της Ελλάδος”. Η σελίδα, σύμφωνα με τους Anonymous Greece “έπεσε”. Αν κάποιος επιχειρήσει να μπει, θα παρατηρήσει ότι η σελίδα δεν φορτώνεται και αν καταφέρει και μπει τότε… σέρνεται.  

Στο μεταξύ με το νέο τους μήνυμα οι Anonymous Greece απειλούν με επίθεση και την ΑΑΔΕ.

Επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος! ~ Το http://deltio.tnomik.gr/ παραμένει εκτός εδώ και 27 ώρες! ΑΑΔΕ Warning. You are the next target! #AnonymousGreece

Geplaatst door Anonymous Greece op zondag 24 september 2017

Πλειστηριασμοί και μικρή Νεφέλη

Οι χάκερς, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν γίνει ο εφιάλτης διάφορων κυβερνήσεων, πήραν θέση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς αλλά και την μικρή Νεφέλη.

Μάλιστα, οι Anonymous Greece φρόντισαν το Σάββατο (23.09.2017) να “ρίξουν” την σελίδα που γίνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Η σελίδα για παραπάνω από μία μέρα δεν λειτουργούσε ενώ σήμανε συναγερμός στις Αρχές. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για το περιστατικό.

Ωστόσο, οι Anonymous Greece δεν έμειναν σε αυτό… Έστειλαν ένα πολύ σκληρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση.

“Σύντομα θα σας δώσουμε τα κλειδιά στο χέρι”

«Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”», καταλήγει το μήνυμα που έστειλε προς την κυβέρνηση μέσω της σελίδας τους στο Facebook οι Anonymous Greece.

Στο μήνυμα προς την κυβέρνηση οι Anonymous Greece καταφέρονται κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προειδοποιούν: «Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!».

Αναφέρονται επίσης στην άρνηση του ΕΟΠΥΥ να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό.

Αναλυτικά, το μήνυμα των Anonymous:

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα “κλειδιά στο χέρι”».

Νέα μηνύματα

Λίγες ώρες αργότερα, οι Anonymous Greece επέστρεψαν και πάλι με νέες απειλές.”Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά!” έγραψαν στο Facebook.

Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά! #AnonymousGreece

Geplaatst door Anonymous Greece op zaterdag 23 september 2017

Είστε αδύναμοι μπροστά μας! Ο λαός μας δεν σας φοβάται! Όλα θα τα βρείτε μπροστά σας! #AnonymousGreece

Geplaatst door Anonymous Greece op zaterdag 23 september 2017

#TAGS MM