Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2019 – Πρόγραμμα και εκδηλώσεις

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2019 – Πρόγραμμα και εκδηλώσεις

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2019 επιστρέφει σήμερα 30 Απριλίου. γιορτάζοντας φέτος 65 χρόνια λειτουργίας. Δείτε όλο το πρόγραμμα της ανθοκομικής έκθεσης και όσα πρέπει να γνωρίζετε για την έκθεση λουλουδιών.

Σήμερα, Τρίτη 30 Απριλίου 2019, ξεκινά η ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, γιορτάζοντας μάλιστα φέτος τα 65 χρόνια λειτουργίας. Η ανθοκομική έκθεση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στοπ πλαίσιο της Ανθοκομικής Έκθεσης 2019 θα λειτουργήσει και το Θεματικό Πάρκο «Κήποι του Μέλλοντος», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον και τη ζωή στην πόλη.

Κατά τη διάρκεια διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, η οποία θα είναι ανοιχτή 10:00 – 22:00, η είσοδος θα είναι δωρεάν τις καθημερινές και ώρες 10:00-13:00, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα θα υπάρχει είσοδος με εισιτήριο στην τιμή του 1,50 ευρώ.

Για τους επισκέπτες κάτω των 25 και άνω των 65 ετών, αλλά και για τους πολίτες ειδικών ομάδων, η είσοδος είναι ελεύθερη κάθε ώρα και ημέρα.

Έχοντας προετοιμάσει μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ο ιστορικός θεσμός θα δώσει για άλλη μία χρονιά ζωή στο Δήμο Κηφισιάς, ενώ μέσω συναυλιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές αποπειράται να προσεγγίσει και τη νεολαία. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος με την ευκαιρία των εγκαινίων της 65ης διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Μαίου, και ώρα 20.00 αναφέρει σχετικά: «Η ιστορική Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πρώτη γιορτή του Δήμου μας μετατρέπει την παράδοση σε δυναμική τεχνογνωσία. Οι δεσμοί με την ανθοκαλλιέργια και την φυτοπαραγωγή αποτελούν την κινητήρια δύναμη για καινοτομίες που ανθίζουν στο Άλσος Κηφισιάς.

Θεσμός βαθιά ριζωμένος στην συνείδηση των πολιτών της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης εμπλουτίζεται και ανανεώνεται συνεχώς εκπέμποντας μηνύματα για μια ανανεωτική στάση ζωής: Για το περιβάλλον, Την ευζωία, Την κοινωνική αλληλεγγύη».

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ της Ανθοκομικής Έκθεσης κος Γ. Παντελεάκης δήλωσε: «Η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Κηφισιάς, συνυφασμένη για την πόλη και τους πολίτες μας με τον εορτασμό της Άνοιξης, συμπληρώνει φέτος τα 65 της χρόνια. Ελπίζω όλοι οι δημότες, ταυτόχρονα οικοδεσπότες και προσκεκλημένοι, να αισθανθούν χαρά και ικανοποίηση από τις επισκέψεις τους και να ζήσουμε την 65η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς ως μια υπέροχη εμπειρία».

Αναλυτικά τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της ανθοκομικής έκθεσης μπορείτε να τις δείτε εδώ:

[pdf-embedder url=”https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/04/anthokomiki-ekthesi-2019.pdf”]

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να φτάσουν στο χώρο της Ανθοκομικής Έκθεσης 2019 με αυτοκίνητο, το Platanos Parking προσφέρει ειδικές τιμές με την επίδειξη του εισιτηρίου ή την απόδειξη αγοράς από πωλητές της Ανθοκομικής. Κατά τη διάρκεια της Ανθοκομικής Έκθεσης, θα λειτουργεί δωρεάν παιδότοπος Playmobil για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα “ΚΗΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ”, θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής με τη συμμετοχή μαθητριών και μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις