Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ: Δεν κατέβασα τον σέρβερ – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη αν δεν ανακαλέσει ο κ. Βαϊνάς

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ: Δεν κατέβασα τον σέρβερ – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη αν δεν ανακαλέσει ο κ. Βαϊνάς

Δεν άφησε αναπάντητα ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, τα όσα υποστήριξε ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ, καθώς τόνισε ότι ήταν εκείνος που επέτρεψε να κατέβει ο σέρβερ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αποτέλεσμα να μην γίνουν διαδικτυακές εξετάσεις.

Ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ με δήλωσή του χαρακτηρίζει «προδήλως ψευδή» τα όσα ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ κ. Βαϊνάς και αν δεν ανακαλέσει θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του Αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου:

«Ενημερώθηκα ότι ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ κ. Βαϊνάς, δήλωσε σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή σήμερα ότι εγώ «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου τη Δευτέρα το πρωί. Αυτό είναι προδήλως ψευδές και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Αντίθετα εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει το συντονισμό της υλοποίησης των εξ αποστάσεως εξετάσεων στο ΕΚΠΑ. Επιπλέον, εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει με εντολή του Πρύτανη τη διενέργεια της ΕΔΕ. Αυτό που έγινε με τον server το έχω ήδη χαρακτηρίσει ως δολιοφθορά και παράνομη ενέργεια σοβαρού βαθμού. Αν ο κ. Βαϊνάς δεν ανακαλέσει όσα ανυπόστατα δήλωσε για μένα, είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγω στη δικαιοσύνη».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις